Van valaki aki március 19-re nem várja?
Teszt szerint szombaton volt ovu, vasárnap reggel voltunk együtt. Ma már szinte alig látszik a csík.
Mióta abba hagytam a gyógyszert,azóta van ez a fájdalom ovukor.
Mondjuk szinte végig van nekem, júliusban azt mondta a nődoki otthon, h kismedencei gyulladás.
Külföldön lakom, az itteniek meg az endometriozis hajtják. De ők csak sima házi orvosok. Úgyh. igazából nem tudom mi van. Menzeszkor szinte alig fáj például.
Nem hőmérőzök, az ovu tesztet is most elöször próbáltam, kideríteni, hogy van-e peteérés egyáltalán. De még így sem 100% semmi.
Tényleg nagyon sokan lettünk, remélem mindenkinek sikerül.
Valaszoló,aki 1 éve próbálkozik, van vmi a háttérben amiért nem sikerült eddig? Vmiféle betegség?
Mi vagyunk, akik 1 éve próbálkozunk. Elvileg nincs semmi probléma. Augusztusban voltam dokinál mert akkor volt egy korai vetélésem. Akkor azt mondták utána, hogy nincs semmi.
Akkor lh teszt segítségével jött össze, azóta most próbáltuk újra lh tesztet, hátha megint sikerül így.
Neked hány naposak a ciklusaid?Es az lh teszt hanyadik napon vokt pozitiv?
M-Te mikorra nem varod?Kicsit mar osszezavarodtam ki kicsoda...🤗
En az vagyok aki 21re nem varja es ovuteszt nelkul hasfajasbol itelve, vasarnap volt az ovum.
Nalunk még csak mostanaban jott fel h lehetne még egy... 2 gyermek es 1 halva szuletett gyermek az elozmenyem. Ferjem még bizonytalan igy van h megszakitassal "vedekezunk". 😅
En is drukkolok mindenkinek!
A.
Nekem az ovu teszt most vasárnap volt pozi.
Hétfőn már negatív. Nekem így ovuból kiindulva kb 41 napos lesz a mostani ciklusom. Amúgy 35-45 nap között szokott lenni.
Majd jövőhét hétvégén fogok elsőnek tesztelni.
Akkor szepen sorban vagyunk🤗Neked 17 nekem 18-19 aztan lesz 20-21 24🤗nagyon izgatott vagyok!
M Te leszel az elso!!!🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!