Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki március 19-re...

Van valaki aki március 19-re nem várja?

Figyelt kérdés
Hányadik ciklusnapon volt az ovuláciotok?

2020. márc. 5. 13:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/165 A kérdező kommentje:
Vagy szerintetek tosszul gondolom?Ha tegnap halvany de kiveheto csik ma meg mar eppen ,hogy csak latszik akkor akkor mar meg vilt az ovulacio 3-4 korul?Jajj bocsanat,hogy ennyit irok,de olyan izgatott vagyok...tudom nem jo igy raporogni....
2020. márc. 6. 09:23
 22/165 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

14.-nél előbb semmiképp nem szeretnék tesztelni. Remélem kibírom :)

2020. márc. 6. 09:36
 23/165 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont 19.re nem várom!

Eddig minden lh teszt negatív volt, pedig elméletileg tegnap volt ovuláció, applikáció alapján.

Ezt a ciklust végig tesztelem kiváncsiságból, hogy van-e egyáltalán peteérés.

2020. márc. 6. 12:43
 24/165 A kérdező kommentje:
Szia!Ma már teszteltel?Es tojasfeherjes nyakot nem tapasztaltal?Lehet,higy meg csak most lesz az ovud?
2020. márc. 6. 13:35
 25/165 A kérdező kommentje:
Nekem 2.tol tegnapig nagyon fajt a cicim.Most mar nem...
2020. márc. 6. 13:37
 26/165 anonim ***** válasza:

Ma még nem teszteltem, este szoktam.

Volt pár napja olyan,mintha erösebb lett volna a csík, mint más napokon, de egyértelmüen negatív volt.

Ma tapasztaltam ezt a tojásfehérjés nyákot, kíváncsi vagyok lesz-e változás!

Lehet az is, hogy pont lemaradtam az lh csúcsról.

Cici fájàsom ebben a hónapban nem volt, de elözö ciklusban igen, akkor mondjuk megjött egy héttel elöbb, mint kellett volna.

Nem maradt más,mint a várakozás, amit utálok! 😅

2020. márc. 6. 15:21
 27/165 A kérdező kommentje:
Ok,irj majd mi lett a mai lh teszted eredmenye!
2020. márc. 6. 16:05
 28/165 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

Én reggel is és este is szoktam LH tesztelni. Nekem eddig mindig a reggeli volt full egyértelműen pozitív. (jó, hogy rájöttem, nekem reggel is kell tesztelni, mert simán lemaradtam volna az LH csúcsról)

2020. márc. 6. 22:43
 29/165 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

A tegnap esti tesztem sokkal erösebb lett, mint eddig bármikor. 😍

Negatívnak mondanám így is, de talán ma.

Nagyon örültem.

Utolsó válaszát csak ma reggel láttam úton melóba, ha elöbb észre veszem csinálok én is reggel, lehet így lemaradok róla, de úgy tudom a pozitív tesz utáni elsö negatív napon is sikerülhet. Ugye?

Te tesztelsz még? Neked, hogy alakul?

2020. márc. 7. 08:13
 30/165 A kérdező kommentje:
Szia,csinaltam egyet meg.Es mar hofeher.Tehat tuti 3-4 kozott volt a peteeres!Es mi 4.en voltunk egyutt es masodikan...
2020. márc. 7. 11:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!