Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha volt már kémiai terhesség,...

Ha volt már kémiai terhesség, akkor nem lehet meddő egyikünk sem, csak turelmesnek kell lennünk? Vagy így is fenn állhat ez a probléma?

Figyelt kérdés

2020. márc. 2. 21:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi 14 hónapja próbálkozunk nem egy nem két kémiai terhességem volt már pozitiv tesztek aztán pár nap max 2 késéssel megjött .Teljesen kifaradtam lelkileg már. Mutatta digitális és sima teszt is . Most elmegyek dokihoz mert lehet valami hormon lehet a ludas. Volt akinek volt több és doki tudott okosat mondani ami megoldotta ezt a gondot?
2020. márc. 13. 08:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
#10es vagyok. Nekem tobb mint valoszinu az volt a gond 3 alkalommal hogy nem volt eleg vastag a mehnyalkahartya amiben megtapadt volna aztan ez magatol rendezodott (abbahagytam a clostyt ami peteerest csinal de megeszi a mehnyalkahartyat) 2 alkalommal pedig ismeretlen ott kicsit tovabb tartott a terhesseg de uh nem igazolta szerintem akkor nem lett volna egeszseges es ez volt a termwszetes szelekcio. Hormon vizsgalat alapjan nalam minden tokeletes
2020. márc. 13. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!