Pecsételő vérzés terhesség vagy hormon probléma? 6. Hónapja próbálkozunk.
Persze remelem terhes vagyok mint testvérem menyasszonya aki majdnem 8 napig pecsételt és most 7 hetes terhes.
De én szerintem jóban par napja mint akkor ő
ma lessz 5.napja hogy megjött és csak pecsételtek bár ma mintha már kezdene elmúlni. Nem merek tesztelni. Tudom ... ne is mondjatok. Félek az újabb csalódástól.kb25. Napra negatÍvat teszteltem . 35körüli ciklusaim vannak. 32. Napra jött meg.
Érdekelne ki hogyan tapasztalta mikor terhes lett mennyire és milyen folyást vagy semmit nem tapasztalt ?
Köszönöm a választ !Tegnap este teszteltem negatív volt reggel újra tesztelek . Remelem minden rendben lesz ha esetleg pozitív rögtön orvoshoz megyek .
Volt valakinek meg így ?
Nem vagyok terhes orvos vérből ma kimutatta . Ez már 100%
Talán következő hónapban ...
köszönöm a válaszokat . Mindenkinek sok sikert kívánok !
Köszönöm
Azóta kiderült hogy inzulin rezisztens problémám van
Örülök hogy kiderült ez okozza a PCOM is így kezelhetem diétával és gyógyszerrel és talán nagyobb eséllyel indulhatunk neki újra a baba projektnek .
Sok sikert mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!