Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha volt már kémiai terhesség,...

Ha volt már kémiai terhesség, akkor nem lehet meddő egyikünk sem, csak turelmesnek kell lennünk? Vagy így is fenn állhat ez a probléma?

Figyelt kérdés

2020. márc. 2. 21:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
9 védekezés nélküli hónap után volt kémiai terhességem. Az orvosom pozitívan fogadta a hírt, mondván akkor már legalább elindult vmi. 2 hónappal később sikerült újra teherbe esni, ott már nem volt ilyen baj.
2020. márc. 2. 21:43
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Az tényleg jó jel, bár ettől független annak is lehet oka, hogy miért nem maradt meg. De tényleg pozitív dolog, drukkolok, hogy hamar sikerrel járjatok :)
2020. márc. 2. 21:55
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 8 hónapja próbálkozunk, a múlt hónapban volt 1 kémiai, remelem én is hogy tényleg jót jelenthet. Csak már kicsit aggódom is.
2020. márc. 2. 22:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szintén 9 hónap próbálkozás után lett kémiai terhességem, rá 2 hónapra jött a kisfiam, minden oké volt. (ma töltötte a 2 évet) :)
2020. márc. 2. 22:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Boldog születésnapot kívánok a kisfiadnak!😊
2020. márc. 2. 22:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm. :)

Neked meg sok sikert.

2020. márc. 2. 22:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is írhattam volna a kérdést. ☺️ 3.hónapban volt kémiaim, ill nem derült ki, hogy az volt-e vagy a magas láz miatt ment el az embrió. Aggódom, mert azóta még nem sikerült a várandósság, ez a 10.hónapunk.
2020. márc. 3. 16:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Türelem. Nekem 2 kémiaim volt. Az egyik rögtön az első hónapban, a következő rá 6 hónapra. Az oka nem derült ki. Majdnem egy évet vártunk, mire újra pozitív lett a teszt, azzal a terhességgel semmi gond sem volt, azóta már kistesó is született, ő viszonylag gyorsan jött utána, a 4. próbálkozós hónapban.
2020. márc. 4. 18:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy kiírtad ezt a kérdést, mert engem is érdekelnek tapasztalatok ezzel kapcsolatban.

A negyedik hónapban volt egy kémiai terhességem, utána a biztonság kedvéért kivizsgáltattam magam és ki is derült több minden, ami okozhatta (IR, pajzsmirigy alulműködés, hormonok felborulva). Ez egy éve volt, azóta ezek kezelve vannak mégsem történt semmi és el kezdtem én is aggódni, remélem nem ez az egy lehetőségünk volt :(

2020. márc. 4. 20:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 kémiai terhességem volt ebből 3 közvetlenül egymás után majd a zsinórban negyedik terhességem maradt meg, vele most vagyok 9 hetes. Már éppen kezdtük volna a meddőségi kivizsgálást amikor dühös lettem hogy megint nem jött meg. Elég kiábrándító amikor nagyon vágysz egy babára de nem tudsz már örülni a pozitív tesztnek és kb addig amig nem késett két hetet minden nap attól rettegtem, hogy vétt fogok látni
2020. márc. 5. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!