Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha február 9-én jött meg a...

Ha február 9-én jött meg a menstruációm legutóbb és 18-án szexeltünk, akkor mekkora az esély a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
A ciklusom kb 25-28 nap szokott lenni, de inkább 25-26.

2020. márc. 1. 18:08
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
5-én vagy azután meg kell jönnie. Gondolom meg is fog :'((((
2020. márc. 3. 11:20
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Mi a helyzet nálad? Én is hasonló cipőben járok csak nekem február 7-11 között volt meg és 28-34 nap között vannak a ciklusaim és ezért próbáltunk egy nagyjából 10 napos intervallumban gyakrabban együtt lenni a férjemmel. Megfogadtam, hogy jövő hét közepéig nem tesztelek, de alig bírom kivárni. :)
2020. márc. 5. 11:17
 13/25 A kérdező kommentje:

Szia!

Semmi nincs nálam. Még nem jött meg, de bármikor megjöhet ugye.. Múlt hónapban pl 27 napra jött meg. Szóval.. :(

Én is alig bírtam várni a teszttel azért is teszteltem már 2 napja. Lehet korai volt 🤷‍♀️ bar nem hiszem :( szerintem nem jött össze :( majd kiderül a napokban.... :( sok sikert neked ;)

2020. márc. 5. 23:50
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia. És fogsz tesztelni majd valamikor? Drukkolok! Írd majd meg, hogy mi lett az eredményed!!

Én tavaly voltam már várandós, de sajnos koraszülés lett belőle és angyalok lettek a babák :(. Akkor a gyógyszer abbahagyás után nem számítottunk rá, hogy elsőre összejön úgyhogy nem is figyeltem semmilyen jelre, csak miután 2 hetet késett akkor teszteltem. Azt hittem a gyógyszer zavart be. Csak arra emlékszem, hogy rettentően fáradt voltam... Most 2-3 hónapja próbálkozunk újra :(. Remélem, hogy hamar jönni fog a kis szivárvány babánk is! <3

2020. márc. 6. 08:38
 15/25 A kérdező kommentje:

Uh nagyon nagyon nagyon sajnálom :(((((((

Én is remélem, hogy eljön neked minél előbb!!! :) :)

Majd vasárnap csinálok újabb tesztet ha addig sem jön meg. Majd kiderül, mi lesz... :( :) de megírom ;) majd írd meg te is :))

2020. márc. 6. 12:02
 16/25 A kérdező kommentje:

Csináltam ma tesztet.

Korai volt még a hét elején. Mert ugye már meg kéne lassan jönnie... Pozitív lett :)

2020. márc. 6. 16:58
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan?? De szuper! Szívből gratulálok! Beugrottam a Dm-be délután és nekem is a kezembe került egy teszt...de végül visszaraktam. Majd jövő héten veszek ha addig nem jön meg! Pár napja azt álmodtam, hogy pozitív tesztem volt. Bízom benne, hogy a kis angyalkáim küldték a jelet, hogy kiválasztották maguknak a tesót.
2020. márc. 6. 19:34
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm :)

Úgy legyen ;)

Mivel pár napja én is azt álmodtam, hogy akkor mondtuk el párommal otthon :) szóval... Be is jött. :)

Úgyhogy bíztam az álmomban, bízz te is és szurkolok :) :*

2020. márc. 6. 21:33
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia Kedves kérdező! Nem bírtam ki és csináltam ma egy tesztet 10es Facellel és képzeld van rajta egy halvány második csík! ❤️ Pár nap múlva újra tesztelek újra! Bízom benne, hogy erősödni fog!
2020. márc. 8. 13:49
 20/25 A kérdező kommentje:

Sziaa! :)

Szívből gratulálok!!! :)) ismerős az érzés, hogy nem bírod ki :)

Ma csináltam egyet még, mostmar tényleg utolsót.

Clearblue-val. Pozitív és kiírta, hogy 2-3 hét :)

Majd írd meg a következő teszt eredményét is :) kíváncsian várom és szurkolok :))

2020. márc. 8. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!