Ki hány kilósan esett teherbe? Volt aki 100 körül?
Figyelt kérdés
Csak érdekel. Én most 100 kiló fölött vagyok kicsivel sajnos, de már 2 hónapja diétázom és kitartó vagyok :)2020. febr. 29. 20:49
1/19 anonim válasza:
Barátnőmnek 115 kilósan 3. hónapban összejött a baba, nekem 60 kilósan csak lombikkal.
2/19 anonim válasza:
Első gyerkőc 95 kgval 7. hónapban (fél év alatt fogytam 23 kg előtte, kiderült az IR így diéta, sport és gyógyszer segített). Terhesség végére 103 kg voltam de lement.
Most a másodikat szeretnénk ez a 2. hónap. Sajnos szoptatás alatt nem szedhettem gsogyszert és a sport sem megy annyira így most 107 kg vagyok. Próbálok lejjebb menni megint.
3/19 anonim válasza:
82 kilósan 2. hónapban sikerült. Most 85.7 vagyok 30. hét.
4/19 anonim válasza:
47 kg-val, de mégis IR-rel, 7 év után, sokadik lombikkal. A vége 59 kg lett, de mégis kialakult nálam a GDM, és diétáznom kellett a 23. héttől.
5/19 anonim válasza:
Elsot 75kg keztem 85-90kozott voltam mikor szultem. Masodikat 91kg kezdtem 85el mentem szulni 5-6honapig fogytam utolso 3honapban szedtem fel 5kg de az is csak azert volt mert tobb volt a magzatvizem doki szerint rengeteg.
6/19 anonim válasza:
Majdnem minden nap felteszik ezt a kérdést. Használd a keresőt! :)
8/19 anonim válasza:
63kg -val kezdtem.
Most 29 hetesen 76
Mákom van mert magas vagyok és eloszlik.
9/19 anonim válasza:
115kg-al egy nem védekezős alkalomból. Terhesség alatt fogytam 6kg-t.
10/19 anonim válasza:
Ajánlom mindenki figyelmébe Schobert Norbi bölcsességeit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!