Esti rosszullét, lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Esténként van hányingerem, napközben alhasi fájdalom illetve sűrű pisilések estére nagyon sok savam.. 1hét múlva kell megjönnie. Ez korai még terhességre?!2020. febr. 28. 19:50
1/9 anonim válasza:
Igen ez korai. Ilyen hamar nincs tünet
2/9 anonim válasza:
Igen..ilyen tünetekkel egy teszt is pozitív lenne. És annyira korai, hogy ilyen erős tüneteid nem lehetnek.
Ez most valami más inkább a kaját nem bírod amit a napokban ettél. Azért sok sikert, mert terhes még lehetsz, de perpill ez még kizárt.
3/9 anonim válasza:
Nekem csak 9. héten jött az első hányinger...
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, lehet hogy jobban a megfázás játszik:(
2020. febr. 28. 20:23
5/9 anonim válasza:
Szia
Nekem 1 héttel a mensi előtt már hányingerem volt,szédültem,fájt a hasam és ülve is el tudtam volna aludni. Szóval akar ilyen korán is lehetnek tüneteid,ha hamarabb volt az ovud ebben a hónapban.
Én ezekkel a tünetekkel csináltam egy 10-es tesztet,ami halvány de egyértelmű pozitív lett,ráadásul nappali vizeletből.
Szóval simán lehetnek terhességi tüneteid a mensi előtt egy héttel.
6/9 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Nálam is így volt 😁 meglepett, mert az első terhessegemnel kb semmi nem volt, csak az, h mem jott meg. 🤷♀️
7/9 A kérdező kommentje:
Mai napon 4nappal nem várt előtt enyhe világos piros lett a papir wcnél. Sose jönnmeg hamarabb inkább 1napot késni szokott
2020. márc. 2. 09:52
8/9 anonim válasza:
Bármikor felborulhat a ciklus,valószínűleg meg fog jönni,de ha mégsem;akkor csinálj egy 10-es tesztet reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!