Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Ugye nem lehet...

Szerintetek? Ugye nem lehet még kora terhességi tünet?

Figyelt kérdés
Két napja késik a menzeszem, 35 napos. Két napja barnázgatok kicsit és fájdogàl a hasam mintha megjönne. Ma reggel cigizés közben elszédültem, de úgy hogy forgott a világ alig bírtam bemenni a szobàba. Most újra kimentem cigizni és megint elfehéredtem szédültem forgott a világ , teljesen legyengültem. Ilyet még soha nem éreztem. Ez már egy óràja törtènt, azóta is kàba vagyok. Nem szeretnék babát , óvszerrel védekezünk mielőtt jönne hogy beképzelem. Jobban leszek elmegyek tesztért de szerintetek ez lehet terhességtől?

#terhesség #cigitől rosszullét
2019. júl. 26. 11:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem jellemző.
2019. júl. 26. 11:31
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.
2019. júl. 26. 11:32
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Az elmaradt menstruacio napjatol altalaban kimutatja a teszt a terhesseget, tehat van HCG, ebbol kovetkezik, hogy a hormon mar okozhat terhessegi tuneteket is.
2019. júl. 26. 11:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem dögmeleg van és a dohányzással együtt ez azt eredményezte, hogy egyszerűen leesett a vérnyomásod...

Igyál sok folyadékot és pihenj - aztán biztos ami tuti, menj el tesztért (bár ha óvszerrel védekeztek és semmi gond nem volt vele, úgy elég kicsi esélyét látom a terhességnek)

2019. júl. 26. 11:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkabb a meleg, ferjem is igy jart tegnap kb egesz nap, ha ragyujtotz, es szerintem o sem terhes. 🤔😬
2019. júl. 26. 11:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm kicsit megnyugodtam. Mivel nem tudom milyen rosszul lenni terhességkor megijedtem :) 37 fokos melegben nem voltam rosszul. Már jobban vagyok biztonsàg kedvéért holnap ha nem jön meg csinàlok egy tesztet.
2019. júl. 26. 11:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Kedves 5, pedig mennyivel könnyebb lenne ha a férfiaké lenne ez a szerep :)
2019. júl. 26. 12:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
ah, ez igy van jol, amugy se kotelezo szulni, ha vki nem akar. Nem altatlak, terhesseg az es nem aldott allapot, de minden perce megerte, mert az eredmenye a vilag legcukibb leggyonyorubb gyereke ( termeszetesen az en lanyom😬😍🙈). Nyugi, tuti csak a meleg jatszott veled, csinalj tesztet hnap h megnyugodj.
2019. júl. 26. 12:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Jaj nem rosszból írtam. Mèg nem szültem a fájdalom a rosszullét biztos megéri ;)
2019. júl. 26. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Mizu kérdező? :)
2019. júl. 27. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!