Szerintetek? Roviden lent
Figyelt kérdés
18 eves lany vagyok. Pajzsmirigy beteg. Volt olyan ev amikor felevig nem jott meg. Az orvosok azt mondtak ez teljesen normalis majd be all. Multhonapban gyogyszer hatasara jott meg. Ebben a honapban nem jott meg pedig mar kellett volna. Vasarnap szeretkeztunk a baratommal es elment bennem. Nem figyeltunk oda rendesen. Hetfo ota nagyon faj a hasam. Ma meg nagyon kivanos vagyok a kaja irant. Egesz nap csak ettem volna. Szerintetek terhes lehetek?2020. febr. 26. 16:19
1/7 anonim 

válasza:

Vasárnap szeretkeztetek és csütörtök van. Ennyi idő alatt nem jönnek terhes tünetek.
Ettől függetlenül persze, lehetsz terhes.
2/7 anonim 

válasza:

Illetve. Szerda van. Még jobb :)
3/7 A kérdező kommentje:
Elotte is szeretkeztunk mar gumi nelkul
Bocsi ez kimaradt
2020. febr. 26. 16:26
4/7 anonim 

válasza:

Simán lehetsz terhes. Egy baránőm is hasonló szituban volt csak ő még pcos-es is. Megis teherbe esett, már lassan félidőnél van.
Legalább egy tesztet csinálj.
5/7 anonim 

válasza:

Ha nem akarsz teherbe esni, akkor ne szeretkezzetek gumi nélkül úgy, hogy nem használtok egyéb fogamzásgátló módszert. A megszakítás nem védekezési módszer.
Igen, lehetsz terhes.
6/7 anonim 

válasza:

Szia. Enis pajzsmirigy beteg vagyok. Igaz, mi terveztük a babat, egyetlen alkalomból fogant. Szoval lehetsz terhes.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom h mikor csinaljak tesztet. Vasarnap szeretkeztunk gumi nelkul es elment bennem. De mar elotte is szeretkeztunk gumi nelkul de akkor nem ment el bennem. Hetfo ota nagyon faj a hasam. Multheten meg elotte valo heten hanytam minden reggel
2020. febr. 27. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!