A problemam a kovetkezo roviden:terhes lettem, parom elhagyott, egyedul maradtam. ?
Én is magamra maradtam terhesen.
Fel a fejjel
Viszont mi terveztuk, es alig egy hete tudja hogy babank lesz, orult is, most egyik pillanatrol a masikra osszeszedte a cuccait es lelepett 😓
De koszonom a biztatast! :( :(
De ha akarta és örült akkor mégis miért lépett le?
Vagy nem is akarta...
Mennyi idős?
Volt egyéb gond a kapcsolatotokban?
Igaz nem maradtam egyedül.. 4-5 hó alat jött össze a babánk, minden alkalommal amikor nem sikerült akkor elkeseredett a férjem, de amioor elmondtam, hogy úton a lányunk, akoor néhàny órán át pánikot láttam a szemében.
Pedig nagyon örült, várta.
10 év van mögöttünk
9 év együttélés 5 év házasság.. Stb
31 éves, tehát nem suhanc..
Nem volt sosem komolyabb probléma a kapcsolatunkban
Szóval arra akarok kilyukadni, hogy vannak férfiak akik ennyire megrettennek a felelősségtől
Láttam már ilyet.
Ezért kérdezem a körülményeket.
Próbáld vele NYUGODTAN megbeszélni.
Egyelőre a családotokat nem bevonni, hogyha lenyugszik legyen esélye szégyen nélkül visszajönni.
Márha szeretnéd, hogy vissszajöjjön ezek után, vagy van más oka is ami miatt esetleg nem.
Egy fontos
Csak a gyerek miatt nem érdemes együttmaradni..
A gyereknek jobb egy kiegyensúlyozott anya egyedül, mint egy boldogtalan anya-apa kapcsolatot látni.
Nem éri meg. Ha azbeleje nehéz is.
Szóval kevés az infó.
Nagyon sok kitartást kívánok.
Ezt minden verzióban kívánom.
Egyedül sem egyszerű, de ha meggondolja magát az apuka, akkor megbocsájtani sem az..
Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak én már kezdem elfogadni hogy egyedül kell nevelnem a gyerekem ha megszülöm.
Írj privátban ha gondolod:)
Sajnos nem erzem ugy hogy vissza jonne. Oszinten szolva a haragtol nem is vagyom arra hogy velem legyen, inkabb attol tartok hogy egyedul maradtam a babaval es nem lesz csaladkepe.
Felek hogy onzoseg ez hogy igy szulok egy gyereket.
De eszembe sem jutna nem megszulni csak rettegek hogy mi lesz..
Nagyon szurkolok, hogy visszajöjjön!! Tényleg sok komoly, felelősségteljes pasi is először pánikol! (Személyes tapasztalat! 😊)
Ha meg tényleg végleges a dolog, szerintem biztos van esélyetek Babával új Férfit találni! Egy ilyen szerető szívű nő nagy eséllyel talál Babával is párt! Keresztfiamnak kb 7-8 éves korára lett csak stabil új apukâja, és nagyon szeretik egymást, és teljesen "egyben van" a kisfiú (már mindjárt 11 éves). Apának szólítja őt, és boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!