Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babakotvény? Valaki roviden...

Babakotvény? Valaki roviden elmagyarázná, hogy ez mi és kiknek jár?

Figyelt kérdés

valaki elmondaná nekem roviden, hogy ez kiknek jár, mikor lehet kivenni stb. egyszoval, mit kell tudni a babakotvényrol?

magyar állampolgárságu, de nem Magyarországon élo baba is kaphatja?

(ismeros szolt, hogy kaptunk -én meg azt se tudom ez mi..és nem is értem miért járna ez a fiamnak, amikor kulfoldon élunk)

#babakotvény
2015. máj. 5. 10:42
 1/2 Anndrea válasza:
62 ezer forintot kap minden Magyarországon születő baba,olyan, mint egy bankszámla,mindenféle banki levonás nélkül, de csak 18 éves korában lehet hozzányúlni, viszont ha akarsz rakhatsz hozzá még neki. Röviden ennyi.
2015. máj. 8. 20:57
 2/2 A kérdező kommentje:

koszi a választ...

azt nem értem, hogy mi miért kaptunk...hisz a fiam kulfoldon szuletett és itt és élunk. annyi van, hogy megvan neki a magyar állampolgársága is (anyakonyveztettem a szuletése után Magyarországon)

2015. máj. 10. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!