Babakotvény? Valaki roviden elmagyarázná, hogy ez mi és kiknek jár?
Figyelt kérdés
valaki elmondaná nekem roviden, hogy ez kiknek jár, mikor lehet kivenni stb. egyszoval, mit kell tudni a babakotvényrol?
magyar állampolgárságu, de nem Magyarországon élo baba is kaphatja?
(ismeros szolt, hogy kaptunk -én meg azt se tudom ez mi..és nem is értem miért járna ez a fiamnak, amikor kulfoldon élunk)
#babakotvény
2015. máj. 5. 10:42
1/2 Anndrea válasza:
62 ezer forintot kap minden Magyarországon születő baba,olyan, mint egy bankszámla,mindenféle banki levonás nélkül, de csak 18 éves korában lehet hozzányúlni, viszont ha akarsz rakhatsz hozzá még neki. Röviden ennyi.
2/2 A kérdező kommentje:
koszi a választ...
azt nem értem, hogy mi miért kaptunk...hisz a fiam kulfoldon szuletett és itt és élunk. annyi van, hogy megvan neki a magyar állampolgársága is (anyakonyveztettem a szuletése után Magyarországon)
2015. máj. 10. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!