Vérvizsgálat alapján igen, terhes teszt szerint nem vagyok terhes! Lehetséges ez?
Menszi alatt vérvételen voltam alaphormon vizsgálat. Az eredményre elulra rá van írva TERHES.
Nem akartam hinni a szememnek. A terhességnek semmi tünete nem jelentkezik(mell fájdalom stb, sőt menszi is volt.
Mai nap reggelén tesztet csináltam ami negatív lett.
Most akkor hogy van ez?
Lehet csak a hormonok termelnek valami olyasmit ami miatt a szervezetem terhességet színlel?
Segítsetek ha tudtok! Kérlek!
Van akinek van mensije terhesség alatt is...
Gratu ha így van! :)
Akkor jövőhéten várjuk az eredményt, hogy mit mondtak!
Addigis: csodák márpedig vannak:-)))
Sziasztok! Tegnap voltunk a Kaáli intézetben és fény derült midenre. NEM VAGYOK TERHES! A terhes szó valószínüleg nem jelent semmit a labor eredményen. De ezt titkon éreztem is. A tegnapi nap során közölték, hogy bekerültünk a lombik programba férfi meddőség miatt. Párom sperma száma nem volt megfelelő és mozgékonyságuk is elég lassú. Jövő hónapban elkezdődik a baba projeck, de sajnos külső segítséggel.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Mindekinek kívánom hogy minél előbb teljesüljön a babával kapcsolatos álmai, vagy így vagy úgy.
Szép napot.
Nem írtad od az értékeket
Már azt gondoltam, tényleg várandós vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!