Vérvizsgálat alapján igen, terhes teszt szerint nem vagyok terhes! Lehetséges ez?
Menszi alatt vérvételen voltam alaphormon vizsgálat. Az eredményre elulra rá van írva TERHES.
Nem akartam hinni a szememnek. A terhességnek semmi tünete nem jelentkezik(mell fájdalom stb, sőt menszi is volt.
Mai nap reggelén tesztet csináltam ami negatív lett.
Most akkor hogy van ez?
Lehet csak a hormonok termelnek valami olyasmit ami miatt a szervezetem terhességet színlel?
Segítsetek ha tudtok! Kérlek!
Alaphormon vizygálatnál az alábbit nézték:
LH
FSH
Ösztradiol
Prolaktin
Sajnos nem tudom, hogy ezek a rövidítések mit jelentenek.
Persze, vérvizsgálat hamarabb kimutatja azt, amit a teszt csak 3-4 nap múlva!
Örülhetsz:-)
LH= luteinizáló hormon FSH= folliculus stimuláló hormon
a vérvizsgálat, ahogy első válaszolóként próbáltam rámutatni, sokkal érzékenyebb, mint a terhességi teszt.
hcg-t nem néztek!
2 év eredménytelen próbálkozás után ebben a hónapban a Kaáli intézetben elmentünk a párommal és kértek alaphormon vizsgálatot MENSZI alatt! Mely vizsgálat meg történt és a labor eredmény aljára TERHES van írva. Azért kételkedem mert a múlt hónapban is volt menszi és ebben a hónapban is megjött (ebben a hónapban egyéb okok miatt nem tudtunk együtt lenni a párommal)így nagyon gyanúsnak tartom, hogy mégis terhes lennék. Ahogy kérdésemhez is csatoltam semmi terhességre utaló jel nincs. Valószínűleg csak a hormonok játszanak közre abban, hogy a labor eredmény terhességet mutat.
Még annyit, hogy aug.4-én megyünk a Kaáli intézetbe, ott majd mindenre fény derül.
Köszi a válaszokat
Várok még, ha valaki járt már hasonló cipőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!