Ez, tényleg jó jel?
Figyelt kérdés
Nekem a mensim előtt egy héttel,vagy csak pár nappal előtte szokott lenni ,hasgörcs. Most pedig már , másfél hete érzem azt , hogy,szurkal és görcsöl a hasam, a derekam ,néha a melleim is fájnak. Fehér krémes folyásom van. Ez beágyazódás lenne,ugyanis naptár szerint tegnap ma és holnap van beágyazódas. Utolsó mensim feb.3 a következő pedig márc 2. 28nnaposak a ciklusaim , minden esedékes napon voltunk együtt a párommal. Azt érzem ,hogy egyre erősebb ez a mindjárt meg jön érzés. Reménykedjek vagy inkább még se? Kinek mik a tapasztalatai?2020. febr. 25. 10:30
1/5 anonim 

válasza:

Én is így voltam, pont egy héttel azelőtt kezdett el fájni a mellem, mielőtt meg kellett volna jönnie.
Baba lett belőle.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez jó hír. Gratulálok neked kedves 1 válaszoló. Nagyon bízom benne, hogy nekünk is össze jött. Sosem szokott ilyen Hamar kezdődni a mensis fájás. Meg a derék szurkálás az új.
2020. febr. 25. 11:02
3/5 anonim 

válasza:

Ez egyelőre lehet pms is. Tesztelj ha nem jön meg a vérzés.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon meg kívántam a rántott szeletet
2020. febr. 25. 12:29
5/5 anonim 

válasza:

Az hogy megkívántad a rántott szeletet ,biztos nem a terhességtől van.Jó esetbe most ágyazódik be,így még nincs szó terhességről és terhességi tüneteid sem lehetnek még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!