Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek 20 évesen ez...

Szerintetek 20 évesen ez normális?

Figyelt kérdés
Az elmúlt hónapokban azt vettem észre: minimum kétszeresére nőttek a melleim és sóvárgás babák után. Régen is akartam babát, de nem ennyire mint most. Sokszor álmodom, hogy terhes vagyok, szülők, gyerekem lesz. /amúgy 2 éve szedek fogamzásgátlót/
2020. febr. 24. 19:04
 1/5 A kérdező kommentje:
100% hogy nem vagyok terhes,de ez az érzés leírhatatlan.
2020. febr. 24. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is volt egy ilyen hullámom pont 20 évesen fél év alatt át ment, örülök hogy nem vállaltam rögtön gyereket. Most, hogy már házas vagyok és meg van a tökéletes háttér sem érzem azt a vágyat, mint akkor.
2020. febr. 24. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Normális, dolgoznak a hormonok. Ez csak átmeneti állapot, nálam is volt ilyen 22-23 évesen. Jó, hogy nem lett belőle semmi.
2020. febr. 24. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális, nekem is volt ilyen, ez átmeneti. 25 évesen már házasként újra előtört, de ez most más. Elhalványultak a félelmek és a kétségek, alig várom, hogy legyen. Először 13 évesen, mikor egy közeli ismerősöm babát várt, akkor öntött el az érzés, hogy ez milyen csodálatos lehet.
2020. febr. 24. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Anyai ösztönnek hívják és van akinél kevésbé, van akinél kifejezettebben előjön. Hormonok irányítják. Normális. Az akinél ez erős, változókorig vissza-visszatér, akkor is ugyanolyan erősen, ha már szült.
2020. febr. 24. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!