Létezik olyan, hogy a nő, vagy anyuka akar gyereket még nem jön össze, meg van az időpont a nőgyogyászhoz lombikprogram miatt, nőgyogyász vizsgálatkor megállapitja, hogy teherbe esés sikeres és meg történt, nem terevezet lett a baba?
A sok hülye válaszok mellett.
Nekem időpontom volt júniusra, de előtte való éven októberben teherbe estem.
Általában a vizsgálat előtt otthon észreveszik, mivel lombik indításra akkor kell jelentkezni amikor megjön a menstruációd, és utána van a vizsgálat. Ha megjön a menstruációd értelem szerűen nem vagy terhes, ha nem jön meg akkor még nem vizsgálatra mesz hanem csinálsz egy terhességi tesztet, es abból derül ki.
Szerintem olyan, hogy konkrétan lombik indításon a vizsgáltkor derüljön ki a terhesség olyan nem nagyon van.
Az velem is meg történt, hogy ha megjött volna a menstruációm akkor kellett volna jelentkeznem indításra, de nem jött meg. Vetélés lett a vége.
És olyanról is hallottam, hogy hosszú protokoll áll, amikor má 1 hete mentek az injekció akkor ugxye meg kellene jönnie a menstruációnak és valakinek nem jött meg, csináltak tesztet és terhes volt. Mondjuk én ettől nagyon paráznék ha úgy lennék terhes hogy már megy az injekció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!