Van arról valami számadat, statisztika, hogy ha valaki mind az 5 lombikkezelést igénybe veszi, milyen esélye van a sikerre?
Talán a google-ba nézz utána..
Sajnálom, ami veled történt! de soha nem szabad feladni és természetes úton is van esély!!ezt ne feledd!!
Kitartás!
Próbálj meg kikapcsolódni és csak úgy együtt lenni a pároddal..előbb utóbb össze fog jönni!!
így van csatlakozom az előttem szólóhoz!
én is ismerek egy lányt: 10 évig próbálkoztak, inszem, lombik, sikertelenek voltak, majd 3 vetélés...
amikor ment uh-ra, hogy mikor vághatnak bele a következő lombikba, ott termett a képernyőn egy 6 hetes magzat!
majd kistesó is váratlanul, spontán jött!
Ezek a csodák, de bízz magadban, a szervezetedben!
Nem lehet gyermekem természetes úton.
Sajnos nehezíti a helyzetemet lelkileg, amikor mindenki jön a csodatörténetekkel, mert tényleg vannak csodatörténetek de én már nem mondogatom őket a sorstársaimnak, mert akinek mondjuk hiányzik mindkét petevezetéke, annak összeszorul a szíve, hogy ő még ebből a 'csodalehetőségből' is ki van zárva.
De természetesen tudom, hogy csupa jó szándékból, bátorítólag írtátok csak nálam ez nem jöhet szóba.
ezért is érdekel az öt lombikon belüli terhességi arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!