Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van arról valami számadat,...

Van arról valami számadat, statisztika, hogy ha valaki mind az 5 lombikkezelést igénybe veszi, milyen esélye van a sikerre?

Figyelt kérdés
Két sikertelen lombikon vagyok túl.
2010. júl. 24. 07:52
 1/4 eszo ***** válasza:

Talán a google-ba nézz utána..

Sajnálom, ami veled történt! de soha nem szabad feladni és természetes úton is van esély!!ezt ne feledd!!

Kitartás!

Próbálj meg kikapcsolódni és csak úgy együtt lenni a pároddal..előbb utóbb össze fog jönni!!

2010. júl. 24. 08:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így jártál. Ismertem egy anyukát, akinek a 6. lombik maradt meg, ma már boldog anyuka. Ne add fel. Olyan ismerősöm is van, akinek lombik után sikerült természetes úton teherbe esnie, pedig azt mondták neki, hogy lehetetlen. Ne a statisztikát nézd, gondolkodj pozitívan: NEKED BIZTOSAN SIKERÜL. Sok sikert!
2010. júl. 24. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:

így van csatlakozom az előttem szólóhoz!

én is ismerek egy lányt: 10 évig próbálkoztak, inszem, lombik, sikertelenek voltak, majd 3 vetélés...

amikor ment uh-ra, hogy mikor vághatnak bele a következő lombikba, ott termett a képernyőn egy 6 hetes magzat!

majd kistesó is váratlanul, spontán jött!

Ezek a csodák, de bízz magadban, a szervezetedben!

2010. júl. 24. 17:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem lehet gyermekem természetes úton.

Sajnos nehezíti a helyzetemet lelkileg, amikor mindenki jön a csodatörténetekkel, mert tényleg vannak csodatörténetek de én már nem mondogatom őket a sorstársaimnak, mert akinek mondjuk hiányzik mindkét petevezetéke, annak összeszorul a szíve, hogy ő még ebből a 'csodalehetőségből' is ki van zárva.

De természetesen tudom, hogy csupa jó szándékból, bátorítólag írtátok csak nálam ez nem jöhet szóba.

ezért is érdekel az öt lombikon belüli terhességi arány.

2010. aug. 2. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!