Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszemináció statisztika...

Inszemináció statisztika érdekelne: Kinek hanyadik sikerült?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy, most vagyok a második várós idejében. Olyan papírt irattak velem alá, hogy 5-10% esélye van egy terhességbek. Namármost szerintem ez az össz statisztika, itt benne van az is, akinek elsőre összejött, és megvolt mi a baj, és azoknak is, akiknél kötelező volt az inszemet végigcsinálni, hogy a TB támogassa a lombikot. Mi ezt úgy értelmeztük, hogy 100-10 sikerül elsőre. Azért is hülyeség ez a 10% mert egy aktus során 20-25% esély van egy terhességre. Vagyis inszemmel nem lehet kevesebb. :)
2009. máj. 3. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, kettő volt, csak az első nem sikerült.
2009. máj. 3. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem múlt hónapban volt az első, a héten lesz a második.

Nekem is valami hasonló papírt toltak elém, én is csak néztem...

Aztán megkérdeztem a dokimat, és ő azt mondta 25-30% esély van teherbe esni.

2009. máj. 4. 07:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2007 júniusban volt az első,majd szeptemberben a második ami sikerült is.Most 11 hós a fiam!Én úgy emlékszem,hogy 20-25%az esély a teherbeesésre!

Drukkolok nektek,hogy sikerüljön!

2009. máj. 4. 08:35
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Lehet nem innen, de valaki írt nekem privit inszemmel kapcsolatban. Válaszoltam, de a címzett hibás, nem tudja a levelező szerver elküldeni, hibás a cím szerinte. Aki írta, tegye meg hogy küld egy privit egy olyan címmel ami tuti működik! Köszi
2009. máj. 4. 22:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Túl vagyok 2 napja a másodikon. Meglepő, de most semmit nem érzek, az első után fájt a hasam, hol erősebben, hol gyengébben, de görcsölgetett, szúrt. Most meg semmi. Ez biztató lehet? Ti mit éreztetek amikor sikerült?
2009. máj. 6. 15:37
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak várakozok, de nem fáj semmim a mai napig. Az elsőnél végig éreztem azt a bizonyos mindjárt megjön érzést. Most szinte semmi, kivéve egy kis hasfeszülés...
2009. máj. 7. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Na?Sikerült valakinek?Milyen eredményke születtek?

Én si 2. inszem után vagyok, 12nappal, és semmit sem érzek...

2009. szept. 9. 08:25
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem penteken volt a masodik...

szoritok neked

2010. jún. 6. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!