Menstruáció alatt beágyazódás?
Simán kémiai lehet... nekem mensi előtt is halvány pozi tesztjeim voltak, majd elkezdtem vérezni.. csináltam még egyet, mert furán éreztem magam, mint az első terhességemnél. Vérzés ellenére erősebb pozi lett, remélrem nem vérzek tovább, de másnap már rendesen megvolt a mensim és egy újabb teszt egyértelműen halvány volt. De akkor sem mensikor történik a beágyazódás, mert az lehetetlen. Olyan van, hogy teherbe esel és a havid részben megjön, de az nem mensi és látványosan másabb mint a mensid. Olyan is van, hogy kémiai ami még egy két napig halvány tesztet mutat, de a mensivel közben távozik. Meg olyan is van, hogy terhes vagy és vérzel (NEM MENSTRUÁlSZ HANEM VÉRZEL!) akkor viszont a pozi teszttel azonnal doki.
Drukkolok, hogy elmúljon a vérzés és tényleg baba legyen, de ez ilyenkor kis esélyű, főleg, ha mensi jellegű a vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!