Tul korai volt? Beagyazodas vagy menstruáció előjele?
Figyelt kérdés
Utolsó menstruációm 2019.szeptember 12rn volt. Parommal szeptember 27rn voltunk együtt. Utána 2 napig barnas folyasom volt. Az együttlet utáni 6.napon erős derékfájásom colt s mindent kiahnytam. Dokinal voltam. Minden leletem jó. A méhem mérsékelten nagyobb ultrahang alapján. A hányad abba áradt de a derék s majd a hasfajas elő elő jön. Minden menstruáció előtt 3-4 nappal barnas folyasom szokott lenni ami a tisztasági betéten megkatszott Most azonban csak akkor volt ha pisilni mentem. Most mikor elmentem wcre akkor kevés nyálkás véres vmi volt a wc papíron. Azota meg tok száraz vagyok. Csináltam terhességi tesztet. Negativ lett. Együttlet utáni 10.napon. Kövi menstruáció október 10rn kellene lennie.2019. okt. 7. 16:30
1/5 anonim válasza:
A vérezgetés nem normális ha terhes vagy/lennél. Valószínű késik kicsit.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak egy kis véres nyálkadarab volt. Azóta semmi. Soha nem szokott késni.
2019. okt. 7. 16:51
3/5 anonim válasza:
Ez az egész kérdés gyomorforgató. Miért kell ilyen részletességgel kiírni ide, hogy mi jön ki belőled? Tényleg nem érzed, hogy ez szánalmas és undorító?
Tizedikén csinálj egy tesztet oszt csókolom.
4/5 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet bár nem elso vizeletbol negatív lett. A vérzés 9rn kezdőfott s ma reggelre el is múlt. Barnas pirosas vér volt. A menstruációm nem ilyen szokott lenni. Reménykedhetek még?
2019. okt. 11. 21:27
5/5 A kérdező kommentje:
Hanyingerem van a kávétol ami eddig nem okozott ilyen gondokat.
2019. okt. 12. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!