Mennyi idő után jelentkezik a hányinger?
Nos, 27.-ére nem várom a menzeszem, de tegnap óta kb egész nap hányingerem van, csak akkor jobb egy kicsit amikor valami hideg, szénsavasat iszok.... ez esetleg lehet már attól mert ott elkezdett beágyazódni a magzat, vagy még korai arra gondolni hogy attól van?
Kinek mikor kezdődtek a rosszullétek? Válaszokat előre is köszönöm!
Szia
Nekem két terhességem volt, az elsőnél korán elveteltem sajnos.
Ott már a mensi elmaradása előtt ereztem úgy három nappal a hányingert és az étel undort.
Akkor meg nem akartam elhinni hogy ez terhesség lehet.
Tervezett baba volt, így próbáltam NEM figyelni a jelekre 😄
A második terhességemnél, ami igazából most történik, 18hetes kismama vagyok, és a 6. héttől ereztem a hányingert viszont a 7. Héten tetőzött. Onnantól kezdve egészen 14-15 hetes koromig hánytam nem csak reggel, EGÉSZ NAP! Kb semmi nem maradt meg bennem, néha meg a vizet is kihánytam. Örülök hogy vége van, bár néha meg most is elkap a hányinger, de azért mert a szagerzekenysegem nagyon durva.
Ha valamit nem bírok azonnal hánynom kell, és hányok is.
Én azok táborába tartozom egyébként, (így utólag már tudom) én mindkét terhességemet “ megereztem” ugyanis a vélt fogantatás után ereztem már azt az iszonyatos mellerzekenyseget.
És csak a terhességeim előtt fájtak. Egyszer se máskor.
Ismerem a testem és így eléggé egyértemű. De akkor az ember próbálja nem bele élni magát, hátha csalódik, és nem akartam ezekre a jelekre figyelni. 😊
Azt tudom javasolni neked is, hogy ne gorcsolj rá, ne figyeld magad ennyire. Ha baba van 1-2 héten belül úgyis kiderül. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!