Lehetséges, hogy a teherbeesést követően már 1 hét múlva jelentkezik hányinger, hányás? Vagy ezek a tünetek biztosan csak későbbre várhatóak?
Terhessegrol akkor beszelunk, ha kimarad, kesik a verzes, a teszt pozitiv.
Utana mar egyeni, mikor jon a hanyinger. Van, akinek soha.
Átlagos ciklusnál szerintem a kimaradó menzesz előtt pár nappal lehet esetleg már tüneted, de a hányinger lehet a közelgő menzesz tünete is, így utólag lehet csak megmondani, hogy mi miatt volt.
Viszont szerintem ha annyi hcg-t termel már, hogy tünetet okozzon, tippelgetés helyett ellőhetsz holnap reggeli pisiből egy 10-es érzékenységű tesztet - ha pozitív, akkor nem kell találgatnod tovább, ha negatív, kb. 2-3 naponként, ha addig nem jön meg, ismételd meg. Vagy spórolsz párszáz forintot azzal, hogy még vársz... Nagyjából ezek a lehetőségeid.
Nem szokott hányingerrm lenni menstruáció előtt. Kb. 1 hét múlva kellene megjönnie.
Úgy tudom, hogy az együttlétet követő 1-2 hétben még nem jelez a teszt sem.
Szia!
Én pontosan tudom,hogy nekem mikor fogant a babám.
Már a fogantatás után 3 nappal erős hányingerem volt,nagyon gyenge és fáradt voltam,egyszer nekem is jött fel sav (nincs refluxom egyébként). Pecsételő vérzés is volt ezen a napon már.
Szóval már én is mondtam a férjemnek,hogy szerintem terhes vagyok és valóban ki is mutatta a teszt amikor meg kellett volna jönnie. Most vagyok a 9.héten
Az én esetemet figyelembe véve,szerintem van esélyed a terhességre,de majd a teszt megmutatja,ha megcsinálod,amikor meg kellene jönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!