Ez a régens helye, annak árnyéka vagy halvány pozitív?
Nekem ennél is halványabban látszott valami... 😂 most a 18 hétben járok
Ha nem jönne meg holnapig csináln egy másikat, de ez szerintem halvány pozitív 😊
Nagyon örülnék neki! :)
Remény még van.
Kicsit el van folyva
Inkább vegyél egy Predictor Earlyt vagy Clear Bluet.
Erdemes amugyis 2-3 drágább tesztet otthon tartani.
Én is gagyi tesztcsikokat csináltam, majd amikor láttam mintha lenne valami, másnap PE és CB.
Ahol ki kellett volna jönnie a 2. Csiknak teljes vastagságban látszik a helye és az hogy full fehér. Az hogy ott árnyék van az a reagens ahogy vegigfutott a teszten a teszt mező oldalánál "összegyült".
Kívánom hogy pozitív legyen, és ne legyen igazam!
Olyan szürkés, nemtudom. Nem adnék rá.
Csinálj másikat
Csináltam másikat is, valószínű ez el lett ázva. Hiába követtem a leírást..
De ami tuti, hogy megjött, úgyhogy biztos a negatív eredmény......
Kérdező, milyen márkájú ez a teszt? Még nem találkoztam ilyennel.
Nem tudom hogy Szedsz e vitamint de ajánlom a folsavat inkább folát formában. 🙂 Sok sikert a kövi hónapra!
Ez egy gyógyszertári magyar termék (csak ez volt). Pregnasens vagy valami hasonló a neve. :/
A másodiknál már csak addig merítettem, amíg el kezdett futni a papíron a nedvesség, akkor kivettem és sokkal jobb lett az eredmény.
Most még nem szedek semmit, de javaslatra méhpempőn gondolkodtam el. Abban is van folsav ha jól tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!