Gólyahír teszt . Szerintetek?
Figyelt kérdés
Szerintetek? Egy éve próbálkozunk januárban diétáztam fogyni is sikerült 6kilot plusz alkoholt sem ittunk semmit . A felső reggeli, gólyahír teszt .27-29 naposak a ciklusaim 30. Napon vagyok. Viszont szombat óta beteges kisfiamtól elkaptam török, mandula. Nagyon bízom .
2020. febr. 11. 09:19
2/25 anonim válasza:
Szürkének látszik, és késik a mensid, csinálj másik fajtát. Ezt negatívnak venném, ilyenkor szép színes halvány látszana még az x-epilen is.
Drukkolok, amíg nem jön meg bármi lehet, de nekem ez gyanúsan szürke. Két napja vagy hogy volt feltöltve gólyahír és az ilyenből nem lett baba.
3/25 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok hát akkor nem élem bele magam. Veszek másikat is aztán meglátjuk majd küldök arról is vagy ha történik valami . Olyan rossz ilyen teszteket csinálni az embert teljesen kicsináljak a halvány csíkjaikkal :(
2020. febr. 11. 09:42
4/25 anonim válasza:
Ilyenkor a gólyahír nekem már erősebb pozi volt. Pedig túlsúlyos vagyok és ittam is a teherbeesés hetén :D nem ezeken múlik :)
5/25 A kérdező kommentje:
Hat már én is csak elkeseredésemben próbálok ki mindent :) mindegy akkor fene megette ezt az egészet megint csak 🤦🏻♀️ Annyira unom és olyan fáradt vagyok már ettől :(
2020. febr. 11. 10:31
6/25 anonim válasza:
Akkor engedd el és ne görcsölj ennyire. Szexeljetek amikor jólesik. Ha nagyon aggódsz menjetek orvoshoz a pároddal. Drukkolok hogy legközelebb pozitív legyen. 4 es voltam.
7/25 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm! :)
2020. febr. 11. 10:51
8/25 anonim válasza:
Facelle tesztet vegyél . Irj ha megcsináltad
9/25 A kérdező kommentje:
Oksi holnap megcsinálom azt is. De ez a golyahir ennyire megbízhatatlan ? 😥
2020. febr. 11. 13:59
10/25 anonim válasza:
Nem a megbízhatóság a baj. Hanem, hogy olyan érzékenyek a mai tesztek, hogy azt is kimutatja, ha elindul valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!