Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém? Ti...

Megnéznétek a görbém? Ti hányadik napon látjátok a petetérést? Én a 10. napon. Nem tudom mikor kéne nem megjönnie.

Figyelt kérdés
A ciklus 2.felében mindig 37 felett van a hőm délutánonként,viszont,ha már közelitek a menszeszhez,akkor lecsökken 36,5 re.(tudom,hogy a reggeli hő számit!,de a délutáni hőt is nézem ilyenkor).Most néztem a hőmet és 37,3,igy holnap sem fog még megjönni.28 naposak a ciklusaim.
2010. júl. 23. 19:07
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Csak nert azt irtad,hogy neked is a 13.napon volt az ovud.Én nem vagyok görbeszakértő,de lehet,hogy tényleg a 20.napon volt.De lehet,hogy már mutatna valamit.De lehet,hogy a 18. vagy 19.napon volt,csak akkor nem nérted.
2010. júl. 30. 11:42
 32/36 anonim ***** válasza:

Ez az,hogy én sem értek a görbéhez.Itt kérdeztem meg,hogy ki mit mond a görbémre?!Azt irták többen is,hogy 13.napon volt.

Aztán megkérdeztem a ciklus.hu-n tegnap és ott meg mondták a 20.napon volt.

A mérés meg azért maradt ott ki mert lagziban voltam és hát úgy nem tudtam mérni csak amikor rendesen időben feküdtem le és keltem fel.

Azt mondták a ciklus.hu-n,hogy 4-5 nap múlva kiderül úgyis mi lesz.Addig várok még és ha nem jön akkor tesztelek.

2010. júl. 30. 13:04
 33/36 A kérdező kommentje:
hogy lehet kérdezni a ciklus.hu-n?a barátnőm 5 nappal előtte tesztelt Clearblueval és már pozit mutatott.
2010. júl. 30. 13:09
 34/36 anonim ***** válasza:

Én is ezen gondolkodtam,hogy veszek olyan tesztet,de párom meg mondja várjuk ki a jövőhét fejleményeit.

A ciklus.hu-n a fórum részen tudod megkérdezni.

Van több alcím is ahol tudsz válogatni hová szeretnél írni.

És biztos van ott minden fórumban ahol értenek a görbékhez.

2010. júl. 30. 13:29
 35/36 anonim ***** válasza:

Le esett a hőm alaphőre,tehát nincs baba:S

Na majd augusztusban szerencsénk lesz.

2010. júl. 31. 07:41
 36/36 A kérdező kommentje:
Ha van kedved,levelezhetnénk,hogy kinek mi lesz.?Irj privit,ha érdekel...
2010. júl. 31. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!