Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém? Ti...

Megnéznétek a görbém? Ti hányadik napon látjátok a petetérést? Én a 10. napon. Nem tudom mikor kéne nem megjönnie.

Figyelt kérdés
A ciklus 2.felében mindig 37 felett van a hőm délutánonként,viszont,ha már közelitek a menszeszhez,akkor lecsökken 36,5 re.(tudom,hogy a reggeli hő számit!,de a délutáni hőt is nézem ilyenkor).Most néztem a hőmet és 37,3,igy holnap sem fog még megjönni.28 naposak a ciklusaim.
2010. júl. 23. 19:07
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Sajnos leesett a hőm :-(
2010. júl. 26. 05:18
 12/36 anonim ***** válasza:

:(

Nekem meg ma reggelre felment két tizedet van még két napom.

Száraz vagyok,mensi jele sehol.

A tesztem negatív.

Remélem azért nem fog megjönni neked (meg nekem sem).

2010. júl. 26. 06:51
 13/36 A kérdező kommentje:
lehet,hogy neked sikerül.Tegnapra nekem is felment,de ma meg leesett.Már picit barnázom.Majd ird meg mi lett!
2010. júl. 26. 08:21
 14/36 anonim ***** válasza:

Azért te is írd meg,hogy mi lett veled.

Én jelentkezni fogok akármi is lett a vége ennek a hónapnak.

Görcsölni is szoktál mikor megjön?

Én onnan tudom nincs baba,hogy iszonyatosan görcsöl a hasam.

Meg nekem barnás vérrel indít a menzi.

Neked csak sima barna?

2010. júl. 26. 08:45
 15/36 A kérdező kommentje:
Hát általában előtte 1-2 napot barnázom,de csak világosbarna.De már akkor is nagyon fáj a hasam.2 műtétem is volt mostanában,nőgyógyászati.Azóta 2-3 napig kell gyógyszert szednem,mert úgy fáj a hasam.Most volt az 1.próbálkozós hónapunk.
2010. júl. 26. 19:51
 16/36 anonim ***** válasza:

Hát remélem sikerülni fog minél előbb.

Ha most kell megjönnie és barnázol az nem jó jel.

Nem tudom ,hogy jól gondolom e,meg tudom e de ha valaki barnázik az általában sárga test elégtelenségre utal.

Szerintem ennek nézz utánna vagy kérdezd meg a nőgyógyászod.

Itt már több helyen is olvastam,hogy arra utal.

Nekem egyből vérvan és csak az utolsó két napban barnázok.

Most az utolsó menzimnél kezdtem el inni a cickafarkat amit nem fogok inni soha többet az miatt tovább volt meg pedig álltalában csak 5-6 napig szokott tartani már a 6 nap is elég ritka nálam.

Én drukkolok neked,hogy sikerüljön minél előbb.És remélem még ,hogy be fogsz számolni nekem,ha sikerült a babóca!

2010. júl. 26. 20:41
 17/36 A kérdező kommentje:
Én meg pont azt olvastam itt,hogy többen is megkéedzeték az orvost,és nem baj,természetes a barnázás.Nem tudom,hogy mi van,de felment 0,1-et a hőm és már nem barnázom.Lehet,hogy ma megjön?De barna után megjön.Lehet,hogy elemet kéne cserélnem a hőmérőben.Nálad?
2010. júl. 27. 05:33
 18/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a digitális hőmérő nem vált be csak a higanyos.

A digitális 5 perc után is 36.6-ot mutatott a higanyos meg 36.8-at és egyszerre mértem a kettővel.

Lehet,hogy mégis terhes vagy? Örülnék neki ha igen.

Ha nem jön meg ma akkor várj két napot és próbálj meg egy tesztet.

Nekem fent a méhszájam zárt de van vizes folyásom,és a hőm 36.8 két napja.Elvileg holnap nem kellene megjönnie.

2010. júl. 27. 06:11
 19/36 A kérdező kommentje:
az jó.én nem nézem magam ilyen módszerrel,valahogy távol áll tőlem.Sajnos higanyos hőmérőm nincsen,és sajnos már sehol sem lehet kapni,pedig vennék.Szorítok!
2010. júl. 27. 08:08
 20/36 A kérdező kommentje:
hát sajnos megjött,de remélem neked sikerül!
2010. júl. 27. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!