Megnéznétek a görbém? Ti hányadik napon látjátok a petetérést? Én a 10. napon. Nem tudom mikor kéne nem megjönnie.
Nem örülök,hogy megjött:(
Facelle,mártogatós,25-ös érzékenységű.Rossmannban vettem még múlthónapban.
Elég erős hányingerem van meg nagyon fáradt vagyok.
Holnapra nem várom...Remélem nem is jön.Tünetem nincs egyálltalán.
Amúgy ez a méhszájvizsgálat tőlem is távol álló dolog,de a kíváncsiság hajt egyre jobban :S Pedig nem kellene szerintem.Én napközben mértem kétnapig,és nekem magasan volt.37,2-37,4 között mozgott.
Én hónapok óta ezen görcsölök.
Ha nem görcsölnénk nem is sikerülne szerintem.
Az elhatározáson múlik az egész nem a véletlenen..
Nekem ma reggel 36.6 lett 36.8-ról.
Az a fura,hogy száraz vagyok.Ilyenkor mindig van vizes folyásom ami jól látható a tisztaságin,és most semmi.
Nem tudom,de szerintem meg fog jönni nekem is.:(
De hidd el nekem,hogy akkor fog jönni,amikor nem görcsölsz rá.Itt nagyon sokan írnak,hogy így jött össze nekik.
Tudom,ez nagyon-nagyon nehéz.Főleg,ha már több,mint egy éve nem jön össze.És a hőddel mi lett?
Szia!
Nem jött még meg és elkezdett emelkedni a hőm.
Kicsit reménykedem most:)
Hát megmutattam a görbém másoknak is a ciklus.hu fórumán.
Azt irták kb a 9.dpon vagyok,tehátvan 8 napom a nemvártig..
Tehát kb 1 hét múlva csak,de esélyesnek látták mert megy fel a hőm és kb tegnap lehetett a beágyazódásom is.
Nézd meg a görbém.
Már meg kellett volna jönnie tegnap előtt,azaz 28.-án normál módon,de 20.-án volt peteérésem a hőm alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!