Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakításból és előváladéktó...

Megszakításból és előváladéktól lehet baj lehet baj?

Figyelt kérdés
Párommal most először próbálkoztunk.. Betette egy kicsit, de utána ki is vette, kb 5 mp múlva. Ennyiért nem húzott óvszert. Ez kb másfél hónapja volt. Két tesztem negatív lett a múlthéten és még amúgy a próbálkozás estéjén megjött, meg egy hete is
2020. febr. 16. 19:25
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, 2x írtam, hogy lehet baj, de csak 1x akartam
2020. febr. 16. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Lehetne, bár nincs sok esély. De azóta kétszer menstruáltál és negatívak a tesztjeid, nem vagy terhes.
2020. febr. 16. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan nem vagy terhes, ha rendesen menstrualsz.

Igenis huzzon ennyiert is ovszert. Ha teszem azt, szerinte ez igy biztonsagos, akkor legalabb azert huzza fol, hogy te ne idegeskedj!

2020. febr. 16. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
😒
2020. febr. 16. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes. De bármivel is próbálkoztatok, rosszul csináltátok. Szex ek ez lófütty, babához szintén.
2020. febr. 16. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább próbálkozzatok biztonságosan, és legalább valamennyire élvezetesen. Ezért szoktam mondani, hogy elsőre jobb lenne egy tapasztaltabb srác, aki tudja, hogy hogyan kell védekezni és szeretkezni, mert ez így abszolút nem hangzik élvezhetőnek.
2020. febr. 16. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!