Van itt olyan, vagy ismertek olyat, aki "előváladéktól" lett terhes?
A vízcsapból is az folyik, hogy a megszakítás nem megbízható védekezés, mert az előváladék is tartalmazhat spermiumokat. A mondat első felével egyetértek, nyilván a második része is helytálló, csak épp még soha nem találkoztam/hallottam olyannal/olyanról, hogy valaki valóban, megfelelő időben történő megszakítással az előváladéktól esett volna teherbe. Nekem kicsit ellentmondásos, hogy emberek ezrei nem, vagy csak nehezen tudnak teherbe esni a hagyományos úton, eközben állítólag van olyan, aki már az előváladéktól terhes lesz. Nem vagyok sem fiatal, sem tájékozatlan a témában, épp ezért érdekel ez az ellentmondás. Miközben a hüvely illetve a méhnyak vegyhatása nagyüzemben nyírja az egészséges spermiumokat is, illetve egy esetleges oligospermia esetén is rohadt nehéz teherbe esni, akkor az előváladéktól hogyan?
Nem a módszer megbízhatatlanságával akarok vitatkozni, mert az tény, csak a fenti ellentmondás ütött szöget a fejemben.
Szerintem azért nem találkoztál iylennel, mert nem tárgyalják ki az emberek másokkal a szexuális életük részleteit, illetve hogy a megszakításnál mitöl lettek terhesek.
Az elöváladék is egy lehetöség, meg az is elöfordul, hogy még az ejakuláció elött pár csepp sperma már távozik - de ez az, amit nem vesz észre az illetö.
Ami meg az ellentmodást illeti: a legtöbb, aki véletlen esik teherbe (pl. megszajkítás mellett), az fiatal nö, akik meg gyereket akarnak minden áron, azok egyrészt 25, sok esetben 30 év fölöttiek, másrészt a rástresszelés kifejezetten gátolja a teherbeesést. MEg még az is hozzájön, hogy vannak nök, akik könnyen és vannak, akik nehezen esnek teherbe - és aki megszakítás mellett terhes lesz, az nem ugyanaz a nö, akinek nem sikerül, amikor feltétlen akarja.
Jelen!
100%, hogy csak előváladék volt jelen, és terhes lettem. Az is biztos, hogy abból az aktusból, mert a férjem elutazott két hétre, előtte pedig más okból nem voltunk együtt.
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy kimondottan termékeny típus vagyok, mi sose dolgoztunk rajta hónapokig, hogy sikerüljön.
Hát, kettő, persze, de azért az milyen házasság, ahol hetekig semmi, majd mielőtt elutazik is csak maszatoltok?
Kicsit azért hadd legyen fura a történet.
2es! Valószínűleg a férjed elintézte magát aktus előtt és maradt sperma a rendszerben.
Az előváladékban nincs spermium, ha csak nem marad az előző orgazmusból bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!