Van itt olyan, vagy ismertek olyat, aki "előváladéktól" lett terhes?
A vízcsapból is az folyik, hogy a megszakítás nem megbízható védekezés, mert az előváladék is tartalmazhat spermiumokat. A mondat első felével egyetértek, nyilván a második része is helytálló, csak épp még soha nem találkoztam/hallottam olyannal/olyanról, hogy valaki valóban, megfelelő időben történő megszakítással az előváladéktól esett volna teherbe. Nekem kicsit ellentmondásos, hogy emberek ezrei nem, vagy csak nehezen tudnak teherbe esni a hagyományos úton, eközben állítólag van olyan, aki már az előváladéktól terhes lesz. Nem vagyok sem fiatal, sem tájékozatlan a témában, épp ezért érdekel ez az ellentmondás. Miközben a hüvely illetve a méhnyak vegyhatása nagyüzemben nyírja az egészséges spermiumokat is, illetve egy esetleges oligospermia esetén is rohadt nehéz teherbe esni, akkor az előváladéktól hogyan?
Nem a módszer megbízhatatlanságával akarok vitatkozni, mert az tény, csak a fenti ellentmondás ütött szöget a fejemben.
Én megszakítással estem teherbe, de másfél évig "védrkeztünk" így a terhességig.
Másodjára már tervezetten estem teherbe. Rögtön első hónapban sikerült.
#7:
Teljesen jó házasság, ma már 12 éves az a leányka, aki akkor fogant.
Előtte azért nem volt semmi, mert a férjemnek mandulagyulladása volt. (Az ovis gyerekkel együtt.) Nagyon rosszul viselte. Élni nem volt kedve, nem hogy szexelni. Aztán nekem jött meg. Ilyenkor én nem, és pont.
Utolsó nap már sutba dobtam ezt az elvet, hogy most már csak picit van még, és másnap elutazik, megoldjuk. Gumi persze nincs. Nem baj, vigyázunk, amúgy is tervben volt, hogy két hónap, és jöhet a kistesó.
Ez a kistesó jött így össze.
A legkisebb olyankor jött össze, amikor elvileg kizárt.
Ez van. Alsógatyát is csak gumikesztyűben teregethetek.
Ha pedig valaki röhögni akar: 3 éve elkötötte a petevezetékem a doki bácsi, biztosra akartunk menni. 4 hete késik a vérzésem, hányingerem van, és nem merek tesztet csinálni. 😂😂😂😂😂😂
Hihetetlen, hogy ez a hit még mindig él, hogy a megszakítás biztonságos.
Ezzel próbálják kivédeni a terhességet a legszegényebbek is. Afrika, India, de az ország legszegényebb rétegei is.
Nektek tényleg úgy tűnik, hogy ott kevés gyerek születik, és beválik?
Nem ismertek ilyet? Érdekes, én olyat nem ismerek, aki használt volna pharmatexet valaha, mégis mindenki azt mondja, hogy az se védekezés és sorra születnek a pharmatex-bébik.
Mikor hal már ki ez a butaság, hogy azzal védekeztek, amiben hisztek? Megéri kockáztatni? Aki nem akar gyereket, az védekezzen RENDESEN!
Bocs, azt majdnem elfelejtettem, hogy én egész életemben hallgathattam, hogy ilyen becsúszott gyerek vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!