Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Múlt hónapban voltak tüneteim,...

Múlt hónapban voltak tüneteim, de aztán kis késéssel megjött. Most viszont lehet hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Ma kéne megjönnie, de még semmi jele. Reggel 36,8 volt a hőm (nom.hőm. 36,5) és fehér sűrű folyásom van ami nem szokott mensi előtt. Most nem görcsöltünk rá, csak szerettük egymást. Lehet hogy ez segített és Baba lesz?
2007. dec. 12. 13:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
csinálj tesztet és az megmutatja hogy terhes vagy e.várj pár napot és ha nem jön meg menjél el dokihoz.mondjuk nekem is vagy ha nem jön meg menj el dokihoz.sok sikert!!!!!!!
2007. dec. 12. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia nem akarlak elkeseríteni,de nekemis volt már ilyen mindig pontos volt a menszeszem ,de akkor 4 napot késet és csak akkor eset vissza a hőmérsékletem és ugyan így volt a hőmérsékletem is.
2007. dec. 12. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A hőmérsékeletben szerintem ne bízz, bármi apróság is kihat rá, a teszt sokkal megbízhatóbb ilyen szempontból. Ezzel szerintem viszont még várj pár napot, amíg már feltűnően késik a mensid a megszokotthoz képest... Sok sikert! (a fehér folyás egyébként biztató jel)
2007. dec. 12. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Tényleg lehet, hogy összejött... várj néhány napot, teszt, ha negatív, még egy teszt rá pár nap múlva... Drukkolok!
2007. dec. 12. 15:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló volt.Egyik hónapban késett 2 hetet,teszt negatív..aztán megjött.

Következőre 6 nap késés teszt pozitív:)

A hőm nekem végig alacsony volt.

Nem görcsöltem én sem rá lehet az is közre játszott.

Csinálj tesztet mindenképpen.Szerintem nagy esély van rá neked is.

Sok sikert.:)

2007. dec. 14. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!