Múlt hónapban voltak tüneteim, de aztán kis késéssel megjött. Most viszont lehet hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Ma kéne megjönnie, de még semmi jele. Reggel 36,8 volt a hőm (nom.hőm. 36,5) és fehér sűrű folyásom van ami nem szokott mensi előtt. Most nem görcsöltünk rá, csak szerettük egymást. Lehet hogy ez segített és Baba lesz?2007. dec. 12. 13:28
1/5 anonim válasza:
csinálj tesztet és az megmutatja hogy terhes vagy e.várj pár napot és ha nem jön meg menjél el dokihoz.mondjuk nekem is vagy ha nem jön meg menj el dokihoz.sok sikert!!!!!!!
2/5 anonim válasza:
Szia nem akarlak elkeseríteni,de nekemis volt már ilyen mindig pontos volt a menszeszem ,de akkor 4 napot késet és csak akkor eset vissza a hőmérsékletem és ugyan így volt a hőmérsékletem is.
3/5 anonim válasza:
A hőmérsékeletben szerintem ne bízz, bármi apróság is kihat rá, a teszt sokkal megbízhatóbb ilyen szempontból. Ezzel szerintem viszont még várj pár napot, amíg már feltűnően késik a mensid a megszokotthoz képest... Sok sikert! (a fehér folyás egyébként biztató jel)
4/5 anonim válasza:
Tényleg lehet, hogy összejött... várj néhány napot, teszt, ha negatív, még egy teszt rá pár nap múlva... Drukkolok!
5/5 anonim válasza:
Nekem hasonló volt.Egyik hónapban késett 2 hetet,teszt negatív..aztán megjött.
Következőre 6 nap késés teszt pozitív:)
A hőm nekem végig alacsony volt.
Nem görcsöltem én sem rá lehet az is közre játszott.
Csinálj tesztet mindenképpen.Szerintem nagy esély van rá neked is.
Sok sikert.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!