Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménykedjem vagy sem? Minden...

Reménykedjem vagy sem? Minden hónapban kiírom a tüneteim, de úgy látszik én a maradék 1%-ba tartozom, aki sose lesz terhes magától. Ma kellett volna megjönnie, de nem jött. Reggel 36,8 volt a hőm.

Figyelt kérdés
A petefészkem ezzel egyidőben nagyon elkezdett szúrni, órákon át tartott. Aztán pár óra pihi után a jobb oldali szúrkált de csak picit. Egész nap úgy érzem, hogy görcsölök de mégsem, mert semmi sincs viszont nagyon nagyon feszült vagyok, ami nem jellemző rám. Nos? Szerintetek? Vagy megint trifázisos tüneteim vannak?
2009. szept. 17. 17:56
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, lemaradt. Reggel a bal oldali petefészkem volt.
2009. szept. 17. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
szia nincs görbéd? az jo ha a höd fenn van ennyire..
2009. szept. 17. 18:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Trifázisos GÖRBE van, trifázisos tünetek viszont... Lemaradtam valamiről, ez egy új szakzsargon itt a Teherbeesés topicban?

Én is minden áldott alkalommal megírom, hogy a terhesség első jele a kimaradó vérzés, majd utána a pozitív teszt. A többi tünet esetleges, mert ahány nő, annyiféle tünt és terhesség. A tüneteid bármit jelenthetnek, amíg meg nem jön, vagy pozitívat nem tesztelsz. Akkor fogod tudni csak, hogy mit is jelentettek.

2009. szept. 17. 18:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Most nem csináltam, mert úgy voltam vele, hogy picit pihentetek......:-(
2009. szept. 17. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!