Túlsúllyal kinek mikor sikerült a baba?

163cm/95kg voltam mikor teherbe estem.
Évekig (7év) próbálkoztunk, volt egy vetélésem is, akkor mentünk vigzsgálatokra... kiderül a pajzsmirigy gond, kaptam rá gyógyszert, eltelt még egy év, akkor kiderült, hogy IR-em is van, arra is kaptam gyógyszert és a gyógyszer szedése utáni harmadik ciklusban terhes maradtam. Probléma mentes terhesség volt, cukros se lettem, összesen 13kg jött még rám (4kg-os babát szültem) Teljesen egészséges fiúcska, ráadásul izmos vékonyka. Szerencsére az én túlsúly gondom rá nem volt hatással.

Egyetlen óvszer mentes alkalomból lett az immár 13 hónapos kislányom :D
160 cm 84 kg voltam akkor
91-el mentem szülni, most 82 vagyok. Igaz ez nem volt kérdés :D
26N

Kedves utolsó, van aki zabál és van aki beteg...
Én pl 2 hó alatt 25 kg-t híztam, mert bekrepált a pajzsmirigyem.... persze akkor ezt nem tudtam...diétáztam orrba szájba, sportolni jártam, de nem fogytam csak pár kg-ot.... majd mikor gyermeket akartunk derúlt ki, hogy IR is kialakult...és ezért nem sikerült fogyni...anyagcsere zavar....kaptam gyógyszert és fogytam is meg terhes is lettem.
Szóval így lehet valaki kövér....nem mindig szándékos, de köszi ezt a cuki hozzászólást...

Hát jó kérdés..
Én gyerek korom óta sportolok, sport tagozatra jártam, boxolok, futok, gyaloglok..
Mellette napi 1500 kcal 140 gramm ch tartok, mégis ilyen vagyok.
na miért?
Minden eredményem tökéletes volt terhesen is, semmi bajom nincs..Akkor miért?
A zabálós barátnőm aki a szomszédba is kocsival megy át miért 47 kg?
Érdekelne kedves válaszoló, tudnál e erre valami értelmes választ adni, látom nagy szakértő vagy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!