Lehetséges hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
3 napja szedek fogamzasgatlot a menstruacio elso napjatol kezdve és lefekudtunk Ma a baratommal es nem vedekeztunk, nem ment el belem es meg meg is van elegge. Lehetséges igy vagy nem valoszinu? Mindenhol azt olvastam hogy nem sok sz eselye es hogy a kovetkezo peteeresig a sperma bennem maradhat de ugye peteeresem nem lesz. Kene valamit csinalnom vagy nincs eselye? Az olyan valaszokat nem szeretnem hogy hulye vagyok meg stb. Tenyleg segitseget szeretnek2020. febr. 11. 20:40
1/4 anonim válasza:
Szedjed csak rendesen... Az esély amúgy sose 0, de.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor van rá esely vagy nem sok ?
2020. febr. 11. 20:54
3/4 anonim válasza:
Mivel menstruálsz minimális az esélye.
A doki nem említette vagy a betegtájékoztató, hogy csak egy hét szedés után vagy védett? Mikor elkezded elöször, akkor 7 nap utántól lehet szexelni védekezés nélkül.
A sperma igen benned marad, de nem a peteérésig, hanem 2-3 napig életképesek és elöfordul, hogy 5 napig is. Tehát ovu előtt 5 nappal már veszélyes szabadon szexelni meg ovu után 2 napig. Petesejt max egy napog él kilökődés után.
Olvasgass még, mert úgy sejtem teljes homályban vagy még.
A lényeg, hogy ne aggódj, nem leszel most terhes :)
Minden esetre én nem aggódnék, rendszeres ciklus mellett szinte biztos nem leszel mensi alatt terhes.
4/4 anonim válasza:
Kb semmi esélye, pláne, hogy el sem ment benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!