Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a különbség a missed ab és...

Mi a különbség a missed ab és az abortusz műtét menete között?

Figyelt kérdés
Ugyan úgy zajlik?
2020. febr. 11. 10:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy.

Miss ab. előtt tutira néznek még egy uh-t, abortusz előtt nem tudom.

2020. febr. 11. 10:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Missed abom volt 2 hónapja, doki azt mondta várjunk egy ciklust és próbálkozhatunk. De az a bajom, hogy nem merek mert mindenhol azt olvasom, hogy pl abortusz után fél évet kell várni, ha újra babát szeretne valaki, hogy a méh regenerálódjon. De hát ha ugyan az a műtét menete akkor itt is annyit kéne várni nem? Vagy én gondolom túl?
2020. febr. 11. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem annyit mondott, hogy a következő ciklust várjuk meg.

Aki abortuszra megy, az nem akar gyereket, tehát 1 évet is mondhatna neki, teljesen mindegy.

2020. febr. 11. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

Semmiben..

A saját egyéni eseten múlik.. amúgy max 3 ciklust/ hónapot szoktak mondani

Nekem szülés után is fèl évet javasoltak, pedig a méhnek maga a nagyterhesség és hüvelyi szülés nagyobb trauma. 9. Hónapra pocakban is volt a tesó.

Nagyon szurkolok, hogy minnél hamarabb ti is babázhassatok.

2020. febr. 11. 12:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor elkezdünk mi is próbálkozni, hátha :) 3-as neked hány hetesen volt missed abod? Köszi 4-es a drukkot!
2020. febr. 11. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
10 hetesen.
2020. febr. 11. 12:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

14 hetesen volt abortuszom !

Élettel összeegyeztethetetlen szervi gondok miatt két hetem volt felfogni hogy el kell köszönnünk tőle!

A kontrollon a doki azt mondta 1 hónap kell míg a méh regenerálódik,majd onnan várjunk még 2 ciklust meg.

2020. febr. 11. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!