Mi a különbség a missed ab műtét és az abortusz között?
Technikailag nincs különbség a kettő között. Az esély mind a kettőnél ugyanakkora műhibára.
Általában az abortusz-ellenesek szokták ezzel rémisztgetni az abortusz előtt állókat. Semmi orvosi/statisztikai alapja nincs.
Azért van különbség, még ha technikailag nem is...
Már előttem leírták, missed ab elhalt embrió/magzat eltávolítása művi úton, ha nem indul meg a vetélés magától.
Abortuszt nem kell magyarázni.
Egyébként, nem nagyon értek hozzá, de ha mélyen belegondolunk lehet rizikósabb egy abortusz mint a missed ab, mivel egy élő embriót távolítanak el amivel gyakorlatilag hipp hopp megszakad a terhesség és a hormonháztartás eléggé megviseli. Bár a fene se tudja igazán... Elhalt terhességnél, meg ugye szépen leállnak a dolgok a maguk ütemében...
Amúgy aki abortuszra megy annak nehéz azt írni, hogy legközelebb sikerül :)
Missed ab-osoknak ez tragédia, míg abortuszosoknak megnyugvás a legtöbbször.
De ez csak az én véleményem :)
Kedves 2- es! Igaza van a 3- nak, gyakorlatilag nincs sok külömbség a kettő között! De mindkettő kockázattal jár!!
Nekem két mised ab om volt! A másodiknál szépen méhgyulladásom lett, 1 év volt mire ujra probálkozhatunk! Most 27 terhes vagyok méh nyakam idő elött 23 hetesen kinyilt!!! A doki monta sajnos méhnyak gyengeség! 23 héttől infuzioznak magnézium fekszek nem kelhetek fel!! Így van kockázata mind kettőnek!
Aki elolvasta a kérdés alatti 2 sort is (mert ugye az is a kérdéshez tartozik), és megértette, mire vagyok kíváncsi, annak köszönöm a választ.
A többieknek meg legalább volt egy jó napjuk, mert kedvükre mocskolódhattak. Tudjátok, mindenkivel megtörténhet! Az abortusz választható, az elhalt magzat kikaparása viszont nem. Még ti is kipróbálhatjátok, milyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!