Az első szülés után mikor érezted azt, hogy jöhet a második?

5 év. De nem a szülés miatt, csak azt gondoltam eleg egy.
A kicsi első alkalombol fogant. Több gyerek tényleg nem lesz már.

Szülés után rögtön. 😂 De megfogadtam, hogy egy évet várok a következővel, hogy addig csak vele foglalkozzak/foglalkozzunk. Persze közben sokszor gondoltam rá, hogy már szeretnék még babát (nagyon szeretem a gyerekeket), de a természet is közbe szólt, vagyis nem lettem újra terhes. Most lesz hónapos a gyerekünk, most már viszont szerintem ideális lenne, ha sikerülne a baba.
Mondjuk nekem szerencsére első szülés tök könnyű, és gyors volt, nem is fájt annyira (9 perc alatt megszültem), de néha tartok tőle, hogy a többivel nem lesz ekkora mázlim. Viszont tuti, ha nem lett volna ilyen "jó élmény", akkor sem hagynám, hogy ez határozza meg a dolgot, meg a végeredményért megéri.
Egyébként sokan mondják, hogy a második, harmadik... szülés könnyebb, lehet neked is az lesz.

4-es vagyok.
Azt valamiért kifelejtettem, hogy 14 hónapos lesz. 😂

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!