Tùlsùllyal lehetsèges a teherbeesès?
Nyilván egészségesebb kisebb súllyal a terhesség, de nem a súly a lényeg. Én 163cm 95 kg voltam mikor terhesaradtam, tehát jócskán túlsúlyos, a terhességem rendben zajlott cukrom rendben volt, nem szedtem fel sokat (nyilván a meglévő túlsúly miatt) De alapbetegségeim vannak magas TSH pajzsmirigy gond, IR (szerencsére már nincs IRem) Ismerősöm vasággyal együtt 48kg terhességi cukor, kötelező diétával végig... Ők is vagy 5 évet vártak a csodára meg mi is. Szóval nem a súly a lényeg.
Az ovu teszt azért nem pozi, mert lehet, hogy érzékenyebb teszt kell, nekem a 25-öa csak erősödött, de sose lett pozi, a 20-as viszont szépen mutatta, érdemes megpróbálni. Mivel a hormonjaid rendben, így nem ajáblom a cickafark palástfű teát, se a barátcserjét, inofolicot. Amit tehetsz, E vitamin, D vitamin, folsav Ezek fontosak. És akár kezdhetsz figyelni az étkezésre mondjuk kiiktatod a kenyeret.
Sok sikert :)
Lehetséges igen, én kb 25kg felesleggel, 7hónap alatt lettem terhes.
Semmi gond nem volt, se a cukrommal, se vérnyomással, se az ultrahangokon. Igaz nagyon figyeltem rá, hogy he hízzak tovább a babával, összesen 3kg jött fel, szülés után egy héttel pedig 11kg-al kevesebb voltam, mint teherbe esés elött.
Nyilván optimálisabb normál súllyal, de az sem garancia semmire.
130 kgval, a lányom az 1 próbálkozós hónapban fogant.
95 kgval a kistesó 6. Próbálkozós hónapban fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!