Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed AB után lehetséges,...

Missed AB után lehetséges, hogy nehezebb teherbe esni?

Figyelt kérdés
Férjemmel 2018. szeptemberétől próbálkozunk, 2019. áprilisában össze is jött, ami júniusban Missed AB-val végződött és kapartak. Azóta próbálkozunk minden hónapban, de egyszerűen nem jön össze. Összefügghet ez a Missed AB-val, vagy nincs köze hozzá? Már olyan elkeseredett vagyok. Telnek múlnak a hónapok és egyszerűen nem jön, amit annyira szeretnénk :((((

2020. jan. 5. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

2018 májusban Missed Ab majd 2018 októberben megfogant a kisfiam aki 2019 júliusban született.

Nagyon sok köze nincs hozzá. Mamar annyira biztonságos 1"kaparas" hogy nem befolyásol konkrétan semmit. Csak türelem kérdése 😊

Sok sikert és ne gorcsoljetek rá.

2020. jan. 5. 13:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem görcsölünk rá egyáltalán, nem ez van a fejünkben egész nap, nem arról van szó. Csak az, hogy júniustól már megint elment 7 hónap és nem tudom mi lehet az oka. Anno 18 évesen egyszer nem védekeztünk az akkori párommal és rögtön összejött. Most meg nem tudom, mitől nem.
2020. jan. 5. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2016 októberben volt missed ab miatt műtétem,eleve azt javasolták,h 6 hónapig ne próbálkozzunk.

Én meg abban hittem,h ha a baba jönni akar,akkor jönni fog. Utána 3 hónappal teherbe estem. Pedig nagyon elhatároztuk,h a következő nyarat még végig dolgozzuk.

Én anno inkább olyanokat olvastam,h utána könnyebb teherbe esni.

Ha nem is gondolsz rá folyton,tudat alatt még lehet oka a sikertelenségnek,h rágörcsölsz. Hidd el,ha itt lesz az ideje,sikerülni fog!

Nekem a műtét utan 1 évvel született meg a kisfiam. Szívből kívánom,h mielőbb teljesüljön a vágyad!

2020. jan. 5. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

A leírás alapján elsőre is 8 hónap kellett. A missed AB valószínűleg nem befolyásolja, nekem 15 hetesen volt ilyen anno, én utána is mindig könnyen és gyorsan teherbe estem. Ha korban még belefér, akkor várjátok ki az 1 évet a próbálkozással, és utána vizsgáltassátok ki magatokat.

Az, hogy egy előző párodtól mennyire gyorsan sikerült, ebben a kapcsolatban nem lényeg, mert az egy másik pasi volt. Lehet, hogy a jelenlegi párodnál van valami probléma, te is idősebb lettél közben. Sok mindentől függhet.

2020. jan. 5. 13:50
 5/5 kiccsbabcs ***** válasza:
100%

Hát nem tudom.

5 év próbálkozás után, 2019 januárban pozitív lett a tesztem.. de a babó csak 7 hétig volt velünk, február 11-én volt a műtétem.

Nagyon fájó pont volt az életünkben, sokáig nem voltunk jól lelkileg, az utolsó hónapokban nagyon görcsösen akartuk már a babát..

Aztán 2019 júliusában megbeszéltük a férjemmel, hogy augusztusban elmentünk 3 napra Olaszországba, kicsit megnyugszunk mindketten, kiadjuk a gőzt, stb..

Én akkor ott hagytam minden fájdalmam, minden bánatom, minden gondolatom, ami a babához kötött..

Rá 2 hétre már nem jött meg..

Hogy a műtét segített egy kicsit, (mert a tágítás után már nem záródik úgy vissza a méhszáj, és a spermiumok könnyebben jutnak el a petesejthez), vagy csak az, hogy végre elengedtem ezt az egészet.. nem tudom.

24 hetes a kis pocaklakónk, és ezért mindennap hálát adunk, akármennyire is fáj a múlt.

Kitartást Nektek, sok sikert a továbbiakban!

Beszélgessetek, legyetek nyitottak egymás felé, iránt.

2020. jan. 5. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!