Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Észrevenném, ha kb 4 hónapos...

Észrevenném, ha kb 4 hónapos terhes lennék?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedek de volt egy parás aktus tabletta kihagyás miatt. Akkor csináltam teszteket. 5 negatív lett, nem is egyszerre csináltam meg őket. Negatív kommenteket nem szeretnék, szorongással küzdök egy jó ideje és ezért rettentően rá tudom állítani az agyamat a “hülyeségre.” A negatív tesztek után megnyugodtam, akkor el is múltak a “pszichés terhességi tüneteim” . Viszont mostanában gyakran puffad a hasam és az erőteljesebb bélmozgás miatt ismét elkezdtem ezen agyalni hogy mi van ha a gyereket érzem. Amikor van mit csinálnom soha semmit sem érzek, csak olyankor amikor egyedül vagyok és van időm ezeken agyalni.

A tablettát azóta is szedem és minden vérzés megvolt a szünetekben, de az infók alapján ezt nem lehet készpénznek venni. Szerintetek? Csak túlreagálom az egészet?

2020. febr. 3. 23:55
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Biztos, hogy nem vagy terhes. 😊

De ha megnyugtat menj el nogyogyaszhoz es biztosit rola, vagy vervetelre, ultrahangra.

2020. febr. 4. 00:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!😊

Ha nem sikerül megnyugodni kénytelen leszek majd elmenni , de nagyon remélem hogy tényleg csak a szorongásom “játszik” velem és nem vagyok terhes.

2020. febr. 4. 00:04
 3/7 anonim ***** válasza:
37%

Meg annyit tudok mondani hogy merd meg a pulzusod. Ha terhes vagy magasabbnak kell lennie ,hisz a szíved többet dolgozik, több vér kering benned.

De ezt ne vedd biztosnak mert lehet hogy neked alapbol magasabb a vernyomasod de azert egy probat meger, pl nekem normalis.

[link]

2020. febr. 4. 00:16
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Szinte kizartnak tartom hogy fogamzasgatloval, negativ tesztekkel mensivel 4 honap elteltevel terhes legyel. Nyugodj meg! 😊
2020. febr. 4. 00:19
 5/7 anonim ***** válasza:
39%
Ha ez megnyugtatt mi 3 honapja probalkozunk , sosem szedtem fogamzasgatlot, mindig peteereskor voltunk valoszinuleg egyutt vedekezes nelkul es meg sajnos nem estem teherbe pedig nincs bajunk.
2020. febr. 4. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
Túlreagàlod, de szerintem ha elmennèl egy ultrahangra, az megnyugtatna. Volt màr olyan aki vèrzett vàrandóssag alatt is, de ha a teszt negatìv, akkor 99,99%, hogy nem vagy terhes. Ha làtod az üres mèhed a monitoron ,akkor majd megnyugszol, par ezer ft-t szerintem megèr. Èn is aggòdòs fajta vagyok, tudom milyen èrzès. Pont a fordìtottjàt èltem meg a helyzetednek, mìg nem làttam a monitoron a gyerekem szìvèt dobogni, attòl tartottam, hogy csak bemesèlem magamnak.
2020. febr. 4. 00:41
 7/7 anonim ***** válasza:
a 4. hónapban akkor se nagyon éreznéd még a babát, ha terhes lennél :)
2020. febr. 6. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!