Észrevenném, ha kb 4 hónapos terhes lennék?
Fogamzásgátlót szedek de volt egy parás aktus tabletta kihagyás miatt. Akkor csináltam teszteket. 5 negatív lett, nem is egyszerre csináltam meg őket. Negatív kommenteket nem szeretnék, szorongással küzdök egy jó ideje és ezért rettentően rá tudom állítani az agyamat a “hülyeségre.” A negatív tesztek után megnyugodtam, akkor el is múltak a “pszichés terhességi tüneteim” . Viszont mostanában gyakran puffad a hasam és az erőteljesebb bélmozgás miatt ismét elkezdtem ezen agyalni hogy mi van ha a gyereket érzem. Amikor van mit csinálnom soha semmit sem érzek, csak olyankor amikor egyedül vagyok és van időm ezeken agyalni.
A tablettát azóta is szedem és minden vérzés megvolt a szünetekben, de az infók alapján ezt nem lehet készpénznek venni. Szerintetek? Csak túlreagálom az egészet?
Biztos, hogy nem vagy terhes. 😊
De ha megnyugtat menj el nogyogyaszhoz es biztosit rola, vagy vervetelre, ultrahangra.
Köszönöm szépen a választ!😊
Ha nem sikerül megnyugodni kénytelen leszek majd elmenni , de nagyon remélem hogy tényleg csak a szorongásom “játszik” velem és nem vagyok terhes.
Meg annyit tudok mondani hogy merd meg a pulzusod. Ha terhes vagy magasabbnak kell lennie ,hisz a szíved többet dolgozik, több vér kering benned.
De ezt ne vedd biztosnak mert lehet hogy neked alapbol magasabb a vernyomasod de azert egy probat meger, pl nekem normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!