Lehetek terhes? 2 napig menstruáltam.
Figyelt kérdés
25.én voltunk együtt. Február elsején megjött, elég erős volt a mensim. Élénk piros volt. Ma reggelre picit parnáztam, és azóta teljesen el is múlt.
Viszont állandóan pisilnem kell, hanyingerem van, szúr a mellem. A teszt január 31.én negatív volt.
Nem jött össze ugye? :(
2020. febr. 3. 20:41
2/11 anonim válasza:
Nekem pont így volt!!! Csinálj tesztet! A kövi viszont már nem jött meg
3/11 anonim válasza:
A másik kérdésnél is a 68 % kamuzik össze minden baromságot.
4/11 anonim válasza:
😄 Istenem ! Mi kamu neked? Azért mert veled ilyen nem történt miért hülyeség? Képzeld 2 terhességem volt. Első ciklus elején fogant, menszesz előtti 2nap már pozi tesztem volt ott nem is volt vérzés. Második ciklus végén fogant meg is jött, vérzés után 1nappal erős pozitív teszt. Aki nem hiszi az ne higyje. Pontozz le ha ettől jobb a lelkiismereted.
6/11 anonim válasza:
Nekem 3 napig volt gyenge vérzésem. Utána 1 héttel pozitívat teszteltem. Elmentem orvoshoz aki közölte, hogy az már nem rendes menzesz volt mert 5 hetes terhes vagyok.
7/11 anonim válasza:
Második vagyok aki kamuzik! Nekem 1napot késett azaz 24.helyett a 25.napon öntött el a vér, az nap délelőtt csináltam egy 10es érzékenységű tesztet ami baromi halványan volt 2csíkos, majd este jött az amit nem vártam. 2nap erős vérzés, 3.nap semmi. 5napos szokott lenni így kíváncsiságból megcsináltam a 25ös érzékenységű Gabriel tesztet és meglepetésemre egyértelmű pozitív lett! Szorítok ha babát szeretnél 🤞🏻
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Szeretnénk babát, igen.
2020. febr. 3. 21:48
10/11 A kérdező kommentje:
Negatív
2020. febr. 5. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!