Lehetek terhes? 2 napig menstruáltam.
25.én voltunk együtt. Február elsején megjött, elég erős volt a mensim. Élénk piros volt. Ma reggelre picit parnáztam, és azóta teljesen el is múlt.
Viszont állandóan pisilnem kell, hanyingerem van, szúr a mellem. A teszt január 31.én negatív volt.
Nem jött össze ugye? :(
7-es válaszoló én is majdnem így vagyok.
Nekem vasárnap kellett volna megjönnie, rendszeres 28 napos a ciklusom 5 napig tarto az első 3 nap rengeteg vér és iszonyat görcsök gyötörnek,
Nagy és sok alvadtvérrel, soha nem barnáztam elötte..(nálam ez a normális, tudom hogy nem az!de ez a megszokott)... de most szerdán elkezdődött hol barna hol világos rózsaszín becsételéssel és folytonos enyhe görcsökkel szombat estig, szombat este megjött rendessen,majd jött a másnap este sok vér és alvadt darabok is voltak de nem azok a nagyon nagyok mint amúgy szoktak, mérhetetlen görcsökkel küzködtem és teljessen máshogy fájt nem csak a hasam alja nem csak a méhem hanem a köldökömtöl teljessen le, hajnali 5 kor vissza feküdtem az ágyba akkor csillapodott a fájdalmam majd rá 15 percre mentem dolgozni és reggel 6 után már egy csepp vér sem jött, teljessen elmult..
Az elöbb csináltam egy tesztet ami természetessen negatív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!