Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetes terhes vagyok kicsit...

18 hetes terhes vagyok kicsit "idegesit" h nem érzem a babámat mozogni. Ha netán történne vele "odabennt" vmi baj azt észrevenném v csak a köv. UH-on? Nem fáztam fel de a jobb oldali pfészkem ha pisilek kicsit beleszur ez mitöl lehet?

Figyelt kérdés
2008. jún. 4. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
A petefészek beleszúr lehet mégis felfázás. Ha eddig rendszeres volt a mogorgás és most semmi, akkor hívd fel a doki, ne legyen elég amit mi ideírunk. Persze nem akarom hogy megijedj, mert lehet ez a front zavarta be szegényt, vagy úgy döntött most még pihen, az intenzívebb mozgások néhány mamánál csak a 20. hét körül érezhetők . előtte lehet egy napot mozog aztán kettőt nem.Amúgy olyan könnyű felfázni, hogy észre sem veszed. Ne aggódj, de kérdezz egy orvost.
2008. jún. 4. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Szíja!Tessék meg nyugodni!Gondolom első babás vagy.Ők késöbb éreznik a babó mázgást,mind aki 2 babóját várja.Van egy barátném,ő 22 hetesen érzte elöszőr babája mózgását.Szóval nyugodjál meg.19 hetes kismami
2008. jún. 4. 17:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha előtte már volt mozgás és most nem érzed, akkor hívd fel a dokit, szerintem megnéznek korábban. Ha még nem volt mozgás, akkor türelem! Én még csak 15 hetes vagyok az első babával, de mindenkitől azt hallom, hogy jópár hetem van még, amíg érezni fogom a mozgást.

Egyébként én ilyen pánikrohamok elkerülésére vettem babaszívhang hallgatót. Úgy láttam ugyan, hogy otthon elég drága, de én neten rendeltem és postaköltséggel együtt volt 17 font, azaz jó 5000 forint. Lehet, hogy magyarországra rendelni kicsit drágább, ugyanis én Londonban vagyok, de nem hiszem, hogy túl nagy a különbség.

Nem használom gyakran, nem akarom én minden nap zaklatni a babát a tapogatózással, de időnként jól esik meghallgatni, hogy van szívhang és valószínűleg minden rendben.

2008. jún. 4. 21:22
 4/4 anonim válasza:
en az elso babamat varom en eloszor a 22 heten ereztem eloszor ,ez egyenfuggo este eves utan ha lefekszel altalaban beindulnak.
2008. jún. 5. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!