Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12. dpo-n csökkenni érzem a...

12. dpo-n csökkenni érzem a mellfeszulest, inkább már csak olyan, mintha izomlaz lenne. Már ne is remenykedjek?

Figyelt kérdés
Ovu óta éreztem a mellfajdalmat, minden ciklusban így volt eddig..

2020. jan. 27. 09:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem függ a mellfeszüléstől. Sőt, én abban a ciklusban lettem terhes, amikor egyáltalán nem éreztem semmiféle mellfeszülést vagy fájdalmat.
2020. jan. 27. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tesztet csináltál? 12. dpo-n már mutathatja a babát 🤗🤗🤗
2020. jan. 27. 14:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy irtatok.. ☺️ Még nem csináltam tesztet, nem várt napján fogok. 3 éve próbálkozunk, ez a hónap kicsit fura most. Az izomlaz szerű fájdalom estére beerősödött, de megjön szerű görcseim egyáltalán nincsenek, pedig ilyenkor már hasmenés, hasgörcs, pecseteles, minden van általában. Nagyon reménykedem...
2020. jan. 27. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
2-és vagyok. Na hogy vagy? Sikerült tesztelni azóta?
2020. jan. 29. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!