Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki "elvetemült",...

Van még valaki "elvetemült", aki rajtam kívül lát egy extrém halvány 2. csíkot? :-)

Figyelt kérdés
Kb. Dpo 13... Átlag 26-27 napos ciklusok, ez a 27.nap. Délutáni teszt, pregnasens. Nagyon kell nézni, h lásd...

2020. jan. 26. 21:13
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a CB is "gyenge" teszt, ha az erősségét nézzük. Mivel csak mostanában kellett volna megjönnie, nem biztos, hogy egy 25-ös vagy attól gyengébb teszt már kimutatná. Én ezért írtam a predictort.
2020. jan. 27. 16:08
 32/40 A kérdező kommentje:
Na azt meg nem is ismertem eddig. Koszi a tippet.
2020. jan. 27. 16:10
 33/40 AkireM ***** válasza:

Szia en a rossmanos facellet mondom megbizhatonak a 399 ft ost. Evek ota tesztelgetek de eddig ez az egy volt egyertelmu ! A predi legutobb 5x csapott be azelott sosem.. lehet most kijott vmi hibas szeria...

drukkolok en latom a csikot :)

2020. jan. 27. 18:48
 34/40 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem pozitív a Gabriel teszt csak nagyon halvány. Ismételd meg 2 nap múlva, ha terhes vagy erősödnie kell! 🙂 Drukkolok! 🍀
2020. jan. 27. 23:05
 35/40 anonim ***** válasza:
A Gabrielt viszont pozinak látom. 😊
2020. jan. 27. 23:14
 36/40 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és biztatást! Sajnos ma, 29.napra megjött, tehát vagy álpozitív halvány tesztjeim voltak vagy kémiai terhesség (sajnos nem egyszer fordul elő velem ilyen is).

Azonban keserűségre nincs okom, mert van már két gyönyörű gyermekem és csak ebben az előző ciklusban gondoltunk egyet, hogy esetleg jöhetne még egy... A 27 napos ciklusaimhoz képesti késés miatt kicsit beleéltem magam rögtön, de nincs semmi gond. Talán majd... Ha jönni akar, úgyis jönni fog. :-) Sok sikert mindenkinek!

2020. jan. 28. 10:23
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, azért sajnálom de örülök hogy így látod a dolgot és szorítok hogy jöjjön ha úgy a jó és hozzon sok boldogságot :)
2020. jan. 28. 13:25
 38/40 anonim ***** válasza:
35ös vagyok! Ugyanez velem is... Halvány pozi tesztjeim vannak állandóan. Nem értem én sem. Nekem még nincs gyerkőcöm. Jó hogy ilyen pozitív a hozzaallasod! Sok sikert a továbbiakban is! Üdv
2020. jan. 28. 15:44
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom kedves kérdező, igen valószínű hogy kémiai volt. Addig a jó míg így állsz hozzá, pozitívan! 🙂 Mindig a jóra kell gondolni mert amire gondolsz azt bevonzod! ☺️ Úgyhogy csak így tovább és drukkolok hogy minél hamarabb össze jöjjön a 3. babó.

Mi 7hónapja próbálkozunk eddig sikertelenül, de én is pozitívan állok a témához!

Puszi neked! 🍀😘

2020. jan. 28. 17:16
 40/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek! Én is drukkolok mindenkinek, aki babásodna.

Nálunk eddig a babát én akartam jobban, de most h hazaért a férjem és mondtam, h megjött, nagyon csalódott volt. Azt mondta egész haza úton ezen gondolkozott és már beleélte magát. :-))

2020. jan. 28. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!