Van még valaki "elvetemült", aki rajtam kívül lát egy extrém halvány 2. csíkot? :-)
Szia en a rossmanos facellet mondom megbizhatonak a 399 ft ost. Evek ota tesztelgetek de eddig ez az egy volt egyertelmu ! A predi legutobb 5x csapott be azelott sosem.. lehet most kijott vmi hibas szeria...
drukkolok en latom a csikot :)
Köszi a válaszokat és biztatást! Sajnos ma, 29.napra megjött, tehát vagy álpozitív halvány tesztjeim voltak vagy kémiai terhesség (sajnos nem egyszer fordul elő velem ilyen is).
Azonban keserűségre nincs okom, mert van már két gyönyörű gyermekem és csak ebben az előző ciklusban gondoltunk egyet, hogy esetleg jöhetne még egy... A 27 napos ciklusaimhoz képesti késés miatt kicsit beleéltem magam rögtön, de nincs semmi gond. Talán majd... Ha jönni akar, úgyis jönni fog. :-) Sok sikert mindenkinek!
Sajnálom kedves kérdező, igen valószínű hogy kémiai volt. Addig a jó míg így állsz hozzá, pozitívan! 🙂 Mindig a jóra kell gondolni mert amire gondolsz azt bevonzod! ☺️ Úgyhogy csak így tovább és drukkolok hogy minél hamarabb össze jöjjön a 3. babó.
Mi 7hónapja próbálkozunk eddig sikertelenül, de én is pozitívan állok a témához!
Puszi neked! 🍀😘
Köszönöm Nektek! Én is drukkolok mindenkinek, aki babásodna.
Nálunk eddig a babát én akartam jobban, de most h hazaért a férjem és mondtam, h megjött, nagyon csalódott volt. Azt mondta egész haza úton ezen gondolkozott és már beleélte magát. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!