Van még valaki "elvetemült", aki rajtam kívül lát egy extrém halvány 2. csíkot? :-)
Figyelt kérdés
Kb. Dpo 13... Átlag 26-27 napos ciklusok, ez a 27.nap. Délutáni teszt, pregnasens. Nagyon kell nézni, h lásd...2020. jan. 26. 21:13
21/40 A kérdező kommentje:
Koszi, aranyosak vagytok!
2020. jan. 27. 10:09
22/40 A kérdező kommentje:
Mivel azota sem jott meg en meg nem birok magammal, vettem Gabriel tesztet es az ma delutanibol ilyen. Lehet h megh*lyultem, de én ezen mar megint latni vélem a halvanyka 2.csikot...
2020. jan. 27. 14:58
24/40 anonim válasza:
Szürke a csík. Ez a teszt elég becsapós...
Sajnos az elsőn nem látok semmit.
25/40 A kérdező kommentje:
Melyik teszt megbizhato?
2020. jan. 27. 15:25
26/40 A kérdező kommentje:
A gyogyszertaros ezt a gabrielt ajánlotta.
2020. jan. 27. 15:25
27/40 A kérdező kommentje:
Eloben (nem fotorol nezve) amugy nem szurke a csík, hanem nagyon halvany rozsaszin. De ennel a tesztnel lehetseges az alpozi is?
2020. jan. 27. 15:27
28/40 anonim válasza:
16 os válaszoló vagyok. Hat szerintem ezen jól látszik a második csík is de majd írd meg mi lett mindenképp ha meg tesztelsz.
Amúgy bármi más jel azon kívül hogy meg nem jött meg?
29/40 A kérdező kommentje:
Nincs semmi tünetem, de nekem elozo terhessegeimben sem igazan volt.
Vettem most egy CB digitalisat, ennél megbizhatobbat nem tudok. Ez egyertelmuen kimutatta a késés napjan az előző terhességemet.
2020. jan. 27. 16:06
30/40 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy predictor early tesztet. Ha az is negatív késés után, akkor nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!