Nem várt előtti teszt pozi gyanus, szerintetek? Predictor early.
Sosem volt eddig ilyen teszt a kezemben, nagyon bízom benne hogy szép pozitív lesz belőle a menstruacio esedékes napjára 🤞🏻
Ami halványan látszik időn belül kijött, de a színét illetően bizonytalan vagyok
Azt mondanám pozi, de az elmúlt héten két ugyan ilyet posztoltak itt kérdésnek és mensi lett a vége... sajnos nem látom színesnek, én a helyedben másik tesztet is megnéznéj, ha azon is van valami reménykednék... nekem ennél halványabbak voltak terhesen mensi előtt és pont ezért 3 különböző tesztet is megnéztem biztoa ami tuti 7 év után...
Itt is jellemző gyakorin, hogy egyik teszt halvány pozi a többi negatív, végül tényleg nem terhes az illető.
Javaslom tesztelj még, minden esetre szép határozott, csak a színe és az elmúlt heti hasonlók miatt kétes.
Drukkolok :)
Koszonom mindenkinek! 2 nap múlva csinálok még egy tesztet természetesen😊
Még jelentkezem😊
Sajnos aki elindult nem maradt velem. 😔
Ma csináltam reggel újabb tesztet, ami már annyira halvány lett hogy szinte ott sincs, és délben elindult a mensi is. 😔😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!