Predictor early vagy Gabriel?
Kicsi rá az esély, hogy terhes legyek, egyetlen védekezés nélküli aktusból a ciklus tizedik napján. Csak akkor lehetne baba, ha ez most egy 28 napos ciklus lenne a szokásos 34-35 napos helyett. November 30-án hajnalban voltunk együtt,ugye extrém esetben 5 napot élnek a hímivarsejtek, tehát a feltételezett fogantatás legkésőbbi időpontja december 4.
Vannak tüneteim, amiket vagy beképzelek, vagy nem. A menzeszem karácsony körül várható, de korábban 21-22 körül tervezek tesztelni. Ha valóban van baba, akkor korábban fogant, tehát elvileg ki kellene hogy mutassa teszt reggeli első vizeletből már a ciklus 31-32. napján, nem?
Kérdés, hogy melyik tesztet használjam, Predictor és Gabriel van itthon. Mindkettőről elég sok rosszat olvastam.
Szerintetek?
Köszönöm a választ. 😊
Azért nem akarom feltétlenül kivárni a menzesz napját, mert eléggé rosszul vagyok 2-3 napja, fáradtság, hányás, émelygés, minden van. És ha pszichések a tünetek, jó lenne minél hamarabb látni egy negatív tesztet, hátha akkor megszűnnek végre. :D
Akkor vennék több tesztet a Predictor után és 2 naponta csinálnék egyet!Gabriel nem a legmegbízhatóbb teszt.
Jobb ötletem nincs 😃
Pont ez az, hogy míg meg nem kéne jönnie bármelyik lehet negatív, sőt akár még utána is 1-2 napig, bár az ritka. Az meg még ritkább, hogy egy héttel az esedékes mensi előtt már tünetek legyenek.
Egyébként a predictor egy nagyon jó teszt.
Ha degenerált tesztelő vagy, aki szex után már rohan három cseppet kierőltetni magából, akkor valami olcsót kell keresni, amivel lehet játszani.
Ha legalább bírsz várni 3-4 nappal az esedékes menses előttig, akkor Predictor.
Ha normális vagy, és megvárod míg késik, akkor bármelyik 25-ös működni fog.
A te esetedben a leírás alapján meg kb mindegy, szerintem minimális a terhesség esélye. Próbáld a predictort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!