Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ott kezdeném, hogy január 6-án jött meg majd január 10-én volt az aktus. Fogamzásgátlót szedek,de olvastam hogy mellette is lehet valaki terhes bár kevés eséllyel. Az aktus után másnap reggel rózsaszínes vérzésem volt. 1 hete nagyon fel vagyok puffadva fájnak a melleim és mindent meg tudnék enni. Tesztet nem csináltam. De nem akarok előre belegondolni, inkább csak várok még. Lehet csak az idegesség miatt vannak ezek a tünetek,nem tudom eldönteni.
2020. jan. 25. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mióta szeded a gyógyszert? Nem felejtettél ki egy szemet sem?
2020. jan. 25. 22:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Több mint 1 éve szedem, de rendszertelenül. Volt, hogy kihagytam, de másnap bevettem. Meg sose pontosan, valamikor 6 fele aztán éjfél fele, esetleg hajnalban
2020. jan. 25. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Rendesen kellene szedned a gyógyszert, akkor nem lenne ok az aggodalomra. Aki gyógyszer mellett lesz terhes, az szerintem 99%-ban azért van, mert nem szedi rendesen, nem használt kiegészítő módszert pl antibiotikumos kezelés, vagy gyomorvírus alatt.

Szerintem ha már szeded, mert nem akarsz gyereket, akkor érdemes lenne rendesen szedni.

2020. jan. 25. 22:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A nem szeretkezésen kívül SEMMI nem nyújt 100%-os védelmet. Több ismerősöm van, aki tabletta mellett maradt terhes, és szintén olyanok is akik spirál mellett. Én 11 éve szedem és hasonlóan rendszertelenül, van hogy este kilenckor vagy csak éjfélkor, a lefekvéshez van kötve. Ha elfelejtem, akkor másnap reggel, vagy este egyszerre a kettőt. Nem maradtam terhes mellette, de más még a rendszeresség ellenére is. Itt senki nem fogja tudni megmondani, hogy terhes vagy e vagy sem. Pont annyira lehetsz, amennyire nem. Szerintem tesztelj! Ha az vagy, derüljön ki minél előbb.
2020. jan. 25. 22:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Az nőgyógyász írta fel a fogamzásgátlót, a rendszertelen ciklusom miatt, akkor párom se volt, és mostanáig nem is volt. Több év után most szeretkeztem először. Csak jól elrontottam.
2020. jan. 25. 22:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Jövőhéten már tesztelek!
2020. jan. 25. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!